Imagini teaser cu noul model Renault Espace SUV

Renault Espace SUV

Renault nu renunță la modelul Espace, dar îl va transforma într-un SUV. Francezii au publicat câteva imagini teaser cu noul model ce va fi lansat în primăvara acestui an.

Renault va lansa un nou SUV cu un nume familiar în această primăvară. Modelul Espace se va transforma din monovolum în SUV și va primi o nouă generație bazată pe platforma CMF-CD. Noul model va face echipă cu deja lansatul Renault Austral și va înlocui, practic, actualul Renault Koleos.

Renault Espace

Noul Renault Espace va fi versiunea cu șapte locuri a actualului Austral și ne putem aștepta la un design similar. Din imaginile teaser se pot observa elemente similare pentru blocurile optice și stopuri. Renault a confirmat faptul că noul model SUV va avea o lungime de 4.72 metri, fiind mai scurt cu 14 cm față de modelul Espace monovolum. Spațiul interior pentru pasageri a fost, însă, îmbunătățit.

Renault Espace SUV

Ca și modelul înrudit Nissan X-Trail, noul Renault Espace va fi oferit în versiuni cu 5 sau 7 locuri. Cel mai probabil, vom vedea și noul sistem de propulsie hybrid de la Austral E-Tech format din motorul de 1.2 litri cu trei cilindri și motor electric ce oferă 200 CP. În gama de motorizări vom vedea, probabil, și motorizările mild hybrid de 140 sau 160 CP. Renault nu a dat încă detalii tehnice despre gama de motorizări a noului model Espace.

Noul model Renault Espace va fi a șasea generație ce poartă acest nume.

Citește și: Test cu noul Renault Austral E-Tech Hybrid

Via Renault

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top