Imaginile care îi vor uimi pe români. Dacia Duster transformată în mașină de lux

Dacia Duster de lux

Sunt imagini care îi vor uimi pe români. O casă de tuning a modificat SUV-ul Dacia Duster până l-a făcut de nerecunoscut, iar acum îl scoate la vânzare. Mașina a primit un design total diferit de cel original și un interior somptuos.

O grilă nou-nouță, faruri foarte înguste și alungite, o capotă redesenată de compania de tuning DC Design schimbă total aspectul fostei generații Dacia Duster, comercializată pe unele piețe sub brand-ul Renault. Și bara față a fost înlocuită cu una mai agresivă. Toată mașina a fost îmbrăcată într-un autocolant negru mat, care îi schimbă radical imaginea.

Dacia Duster de lux

Test drive Dacia Duster TCe 150 – Duster cu apucături de Mercedes

Cei de la DC Design, cu sediul în India, susțin că au modificat versiunea cu motor turbo de 1,5 litri cu 85 de cai putere și un cuplu de 200 Nm, pe care o consideră suficientă pentru deplasările de zi cu zi. Aceștia nu dezvăluie informații despre o eventuală intervenție asupra propulsorului, deci cel mai probabil, sub capotă se află unitatea așa cum a ieșit pe porțile uzinei.

Duster de lux vine și cu jante care nu există în oferta Dacia și care se potrivesc cu noul look al SUV-ului.

Dacia Duster de lux

Citește și:

Versiunea latino-americana a lui Sandero a primit o stea la testul de impact

Cabina a primit un bord îmbrăcat în piele caramel, cu inserții din lemn, scaune din piele albă, cu spătar reglabil pentru toți cei aflați la bord și cu suport pentru picioare. Pasagerii din spate au parte de un sistem multimedia dedicat, cu un ecran LCD cu poziție reglabilă. Se regăsesc la bord și o măsuță pliabilă, lumină ambientală și finisaje cromate.

Compania DC a păstrat însă consola centrală și ecranul tactil, schimbătorul și frâna de mână, instrumentarul de bord cu ceasuri analog și controller-ul pentru sistemul de iluminare.

Dacia Duster de lux

Mașina, care este de vânzare pentru un preț dezvăluit la cerere, a parcurs 57.000 de kilometri. „Nu înseamnă mult, având în vedere că Duster e o mașină bine făcută”, susțin indienii.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Jaguar E-Pace autoexpert.ro

Test Jaguar E-Pace – Tigrul Siberian

Acesta nu este un jaguar, ci un tigru siberian. Nu pot descrie altfel noul E-Pace, care, prin eleganța designului exterior, prin opulența

Scroll to Top