Imaginile dezastrului. Zeci de mașini distruse de furtună. România sub cod roșu

Furtună Oradea (2) cod roșu

S-au rupt norii deasupra vestului țării. Zeci de mașini din Oradea au fost grav avariate de furtună. Unii șoferi au rămas blocați în apă pe principalele artere ale orașului.

Furtuna a făcut ravagii în oraș. A inundate principalele artere de circulație, iar vântul a pus la pământ mai mulți copaci și a smuls acoperișul unei construcții cu patru etaje, aruncându-l peste mașinile aflate în parcarea din imediata apropiere a acesteia. Proprietarii mașinilor distruse intenționează să dea în judecată compania căreia îi aparține clădirea, pentru a fi despăgubiți.

Furtună Oradea (3) cod roșu

Mulți dintre șoferii care au fost nevoiți să meargă cu mașinile prin apă au pierdut în valuri și noroi plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Citește și:

Fenomenul „freezing rain” a adus mari probleme în București

Douăzeci de minute au ținut ploaia torențială și vântul puternic. Rețeaua de canalizare nu a putut face față. Autoritățile au intervenit pentru degajarea copacilor căzuți de pe carosabil și pentru evacuarea apei din subsolul clădirilor și apelează la localnici pentru curățarea canalelor și rigolelor.

Furtună Oradea (5) cod roșu

Adaugati comentariu