Importanța unei campanii SEO pentru site-ul tău

SEO site

În fiecare zi, miliarde de utilizatori ai internetului din toate colțurile lumii caută online și obțin rapid informațiile pe care și le doresc. Competiția este foarte strânsă, astfel că specialiștii îți recomandă să inițiezi campanii SEO pentru a te asigura că prinzi un loc cât mai în față în rezultatele returnate de căutări.

Disputa pentru primele locuri în căutarile Google este foarte mare și doar o strategie inteligentă îți poate aduce pozitii fruntașe. De aceea, eficiența trebuie să fie caracteristica cheie a site-ului tău, motiv pentru care trebuie să apelezi la campanii SEO. Acestea, prin instrumentele pe care le utilizează, îți asigură o poziționare preferențială a site-ului tău.

SEO este abrevierea Search Engine Optimization și înseamnă optimizarea pentru motoarele de căutare. Trebuie să fim conștienți de faptul că azi, conținutul de pe web este uriaș comparativ cu 20 de ani în urmă. În prezent, sunt online zeci de miliarde de site-uri, iar concurența este acerbă. Ca să reușești să scoți capul din mulțime ai nevoie de această optimizare SEO.

Optimizare prin campanii SEO nu poate face chiar oricine. Parametrii sau algoritmii Google, spre exemplu, se schimbă destul de frecvent și trebuie să fii mereu în temă cu noutățile care apar. Tocmai de aceea, există oameni specializați pe SEO, care sunt capabili să creeze strategii menite să îți ridice un site cât mai sus în căutările utilizatorilor, dar și să îl mențină pe o pozitie fruntașă.

SEO site

Optimizarea unui site se face pe doua direcții:

– Optimizare internă – on site optimization.

– Optimizare externă – off site optimization.

Optimizarea on site se aplică strict site-ului în sine. Pentru aceasta, titlurile care apar în site trebuie scrise cu atenție, așa încât să urmărească acele cuvinte cheie după care caută utilizatorii anumite lucruri pe internet, de asemenea, descrierile fotografiilor, ale conținutului video trebuie și ele să respecte o serie de criterii menite să asigure poziții preferențiale în Google. Specialiștii SEO vor ști cum să optimizeze structura unei adrese URL, dar și care este raportul optim de reclame într-un site, așa încât să îi ofere vizitatorului o experiență vizuală comodă.

Optimizarea off site reprezintă promovarea care i se face site-ului tău așa încât motoarele de căutare să găsească drept relevant conținutul acestuia în raport cu expresia de căutare analizată. Sunt luați în calcul indicatori de calitate, de performanță și nu în ultimul rând, de popularitate. Practic, pentru motoarele de cautare, cu cât sunt mai multe trimiteri către un site, cu atât conținutul acestuia este mai pertinent și mai interesant pentru vizitatori, motiv pentru care merită să fie afișat înaintea altora. De aceea, este importantă obținerea de linkuri de pe alte site-uri, bloguri, rețele sociale, acțiuni care se fac prin publicarea de comunicate de presa sau de advertoriale SEO pe site-uri partenere sau interesate de domeniul in care site-ul tau activeaza, prin promovare pe forumuri, pe bloguri, pe YouTube sau Facebook. Iar toate acestea se fac tot prin campanii SEO sustinute.

Asadar, daca esti pregatit sa demarezi o campanie SEO si esti gata sa obtii rezultate pe termen lung, Acasa.ro iti pune la dispozitie o echipa de specialisti SEO care pot crea pentru tine atat campanii de promovare pentru optimizare on site si off site, cat si continut dedicat, prin articole SEO cu relevanta in motoarele de cautare. Mai mult, aceste articole pot fi publicate inclusiv pe site-urile partenere ale Acasa.ro. Portalul beneficiaza de legaturi cu 120 de platforme pentru promovare.

Solicita o oferta de pret personalizata pentru advertoriale SEO! Trimite un e-mail pe adresa natalia.ursu@machteamsoft.ro sau suna la numarul 0726 415 809.

SEO site

Adaugati comentariu