În pieptul ei bate o inimă de Miata – Frumoasa care și-a tatuat numele mașinii pe piept

Miata tatuaj (3)

Există mașini care ne intră la suflet. Incredibil și ireversibil. Așa ajung pasionații până în măduva oaselor să-și tatuaze numele mașinii pe care o conduc sau la care visează. Pentru Mihaela Oancea, Mazda MX-5 este un vis împlinit. Conduce o Miata.

Inima Mihaelei bate în ritm de motor de 1.6 litri cu 90 de cai putere, care se regăsește sub capota frumos profilată a Mazdei sale MX-5, prima generație. De obicei, fetele preferă mașini compacte de oraș sau SUV-uri de la înălțimea cărora au vizibilitate până la munte și înapoi. Mașina ei nu e nici una, nici alta. Cum a ajuns fata pasionată de design vestimentar, care visează să aibă într-o zi propria ei afacere, să conducă mașina asta cu fire explozivă?

Miata Mihaela

“Sincer… a fost întâmplare. Nu mă pasiona condusul, ba chiar aveam puțină teamă. Eram mereu eram în criză de timp, deci aveam nevoie de o mașina cu care să mă mișc mai repede, căutam ceva mic, o mașină sport, în niciun caz cabrio.”

Mihaela a tot căutat. Nu găsea nimic care să-i producă emoție. Până a dat peste MX-5. Un model NA din 1997. Cum a început relația ei cu roadster-ul japonez? Aflați pe site-ul Miss Auto.

Adaugati comentariu