Inaugurarea unei noi divizii, Autoklass HYMER

Autoklass Grup devine Centru Autorizat de Vânzări și Service HYMER, importator accesorii Movera și Centru de Închiriat Autorulote rent easy.

Autoklass Grup a anunțat, în cadrul unui eveniment ce a avut loc la sucursala Autoklass Chitila, inaugurarea unei noi divizii, Autoklass HYMER, prin care compania devine Partener Oficial HYMER, HYMERCAR, ERIBA, MOVERA si rent easy

Ne aflăm într-un moment important din istoria Autoklass, în care suntem onorați să devenim membri ai marii familii HYMER si, totodată, să reprezentăm brandul HYMER în România, alături de brandurile Mercedes-Benz, smart si Honda. Acest nou departament, alături de divizia eBike, se alătură unui concept pe care dorim să îl implementăm în cadrul companiei noastre, și anume cel al mobilităţii alternative.

Vă invităm să ne fiți alături și pe acest nou drum, pe parcursul căruia vom avea parte de mai mult timp de calitate împreună cu familia și cu toți cei dragi, de un mod de viață sănătos, care ne aduce într-un contact armonios cu natura, departe de zonele aglomerate, dar într-un mediu rafinat și exclusivist, asigurat de producătorul premium HYMER”, a declarat Daniel Grecu, Director General Autoklass.

Alexandru Bojincă, Director Departament HYMER 

Asocierea cu HYMER a venit în urma faptului că au peste 60 de ani de tradiție și inovație în acest domeniu, sunt un nume în industria caravaning-ului și, nu în ultimul rând, au un parteneriat strategic cu Daimler și renumitul producător de șasiuri AL-KO. Ne dorim să extindem expertiza noastră în comercializarea și acordarea serviciilor post-vânzare autovehiculelor din grupul Daimler.”

Sunt încântat de faptul că, alături de Autoklass, am inaugurat primul și singurul dealership HYMER, HYMERCAR si ERIBA din România. Considerăm ca profilul companiei Autoklass se potrivește foarte bine brandului nostru, direcția noastră de dezvoltare fiind din ce în ce mai aproape de Mercedes-Benz”, a menționat Rainer Moeslang, Area Sales Manager HYMER. Alături de acesta a luat cuvântul domnul Daniel Baier, Head of International Sales pentru MOVERA – divizia de accesorii a grupului HYMER. Cei doi invitați, reprezentanți ai grupului Erwin Hymer s-au aflat pentru prima dată în România.

Dana Rogoz, posesoare de rulota ERIBA

Indrăgostită iremediabil de tot ceea ce înseamnă caravaning, ne invită să încercăm această experiența „mai întâi un weekend, apoi o săptămână și, apoi, poate o viață. O viață plină de aventură și de frumos.”

Făcând o paralelă între modul de viață dintr-o ambarcaţiune și o autorulotă, Victor Fulicea, reprezentant al echipei de yachting offshore Simina (care a câștigat premiul pentru Echipa de Offshore a Anului în anii 2013 și 2015 (F.R.Y.) și multipli campioni ai C.N. de Yachting Offshore), a pus accentul pe ceea ce au cele două in comun: senzația de libertate. Mai mult decât atât, interiorul unui velier se aseamănă foarte mult cu cel al unei autorulote, fiind foarte familiar celor pasionați de astfel de ambarcaţiuni.

Președintele Asociației de Caravaning din România, domnul Liviu Gal a încheiat: “Este unul dintre cele mai importante lucruri din ultimii ani: grupul HYMER, un brand cu o asemenea vechime și prestanță și-a găsit, în sfârșit, un partner pe măsură în România, prin intermediul grupului Autoklass”.

Despre Grupul Autoklass

Grupul Autoklass este Partener autorizat de vânzări și service Mercedes-Benz, smart, HYMER și Honda, și detine o rețea de șapte sucursale la nivel național, trei dintre acestea având sediul în București, iar celelalte patru, în Ploiești, Constanța, Sibiu și Timișoara. Compania a fost înființată în anul 1998, iar începand cu anul 2001 a primit denumirea Autoklass. Grupul Autoklass este unul dintre partenerii autorizați Mercedes-Benz cu cea mai îndelungată experiență din Romania.

Autoklass Chitila este unul dintre cele mai mari centre autorizate Mercedes-Benz din sud-estul Europei. Este cel mai mare și mai modern centru auto Mercedes-Benz din Romania, cu o suprafață totală de peste 50.000 mp., din care 15.000 mp acoperiți. Autoklass Chitila oferă cea mai complexă gamă de servicii de reparații și întreținere auto, începând de la autoturisme până la camioane de mare tonaj și semiremorci. În anul 2018, Autoklass Chitila a devenit primul centru autorizat Mercedes-Benz din România care a primit certificarea „Centru de Excelență Mercedes-Benz în Tinichigerie & Vopsitorie”, după un proces de atestare care a durat aproximativ 12 luni.

Datorăm evoluția companiei noastre parteneriatului cu clienții noștri și ne dorim să le oferim în continuare cele mai bune produse și servicii, la cele mai înalte standarde de profesionalism și de calitate. Respectând valorile companiei noastre (profesionalism, excelență, respect, proactivitate, implicare), construim un brand sănătos, bazat pe principii corecte, iar standardele impuse de producătorul Mercedes-Benz ne inspiră în a le urma cu celeritate.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top