Încă 5000 de premii şi un Duster în joc

Dacia a lansat luni, 6 iulie 2011, operaţiunea comercială „Dacia Summer Days” în reţeaua sa de agenţi autorizaţi. Campania se adresează atât celor interesaţi de achiziţia unui vehicul prin intermediul Programului de Stimulare a Parcului Auto Naţional, cât şi clienţilor Dacia care vor efectua operaţiuni în atelierele de reparaţii în această perioadă.

Indiferent că sunt sau nu clienţi ai mărcii, toţi vizitatorii reţelei Dacia vor putea câştiga unul din cele 10 000 de premii sau un Dacia Duster 1.6 16 V 105 CP.

În perioada promoţiei Dacia Summer Days, orice vehicul nou cumpărat prin intermediul Programului de Stimulare a Innoirii Parcului Auto Naţional vine cu un voucher în valoare de 1000 de lei (cu TVA inclusă). Acesta poate fi utilizat în toată reţeaua autorizată Dacia timp de un an de la livrarea maşinii comandate, pentru achiziţia de accesorii, piese de schimb sau servicii post-vânzare.

Posesorii de vehicule Dacia care solicită o programare în service în perioada campaniei vor beneficia de reduceri procentuale care se ridică la de trei ori vârsta maşinii pe care o deţin. Reducerile se aplică atât la achiziţia pieselor de schimb, dar şi la costurilor operaţiunilor de service.

În afara promoţiilor adresate clienţilor sau viitorilor clienţi ai mărcii, Dacia oferă 10 000 de premii şi un Dacia Duster tuturor celor care vor vizitează showroom-urile sale şi completează un talon de tombolă în perioada campaniei. 5000 de premii au fost deja trase la sorţi pe 11 iunie, iar alte 5000 se vor acorda sâmbătă, 18 iunie 2011, prin trageri la sorţi locale.

Printre acestea se găsesc accesorii Dacia sau servicii gratuite precum: montaj şi echilibrare roţi, ITP gratuit, spălare gratuită. Marele Premiu, un vehicul Dacia Duster, se va acorda în săptămâna ulterioară campaniei, printr-o tombolă naţională. Câştigătorii vor fi afişaţi pe site-ul www.dacia.ro, care conţine toate detaliile acestei promoţii.

Adaugati comentariu