Încă un exemplar LaFerrari Aperta, construit în scop caritabil

Ferrari va construi încă un exemplar al supercarului LaFerrari Aperta, a cărui producție a fost limitată inițial la 209 unități. Modelul cu numărul 210 va fi scos la licitație, pe 9 septembrie, în scop caritabil.

Descris drept un exemplar unic, finisat într-o combinație de culori specială, Rosso Fuoco cu dungi Bianco Italia la exterior și Alcantara neagră la interior, LaFerrari Aperta 210 este așteptat să atragă un preț final estimat la cel puțin 4 milioane de euro. Toți banii vor fi donați fundației Save the Children.

Prețul nu este deloc exagerat, având în vedere că pe piața second-hand, un LaFerrari Aperta a ajuns să coste chiar și 7 milioane de euro.

Performanțele vor fi identice cu cele ale modelelor LaFerrari Aperta anterioare. Cu alte cuvinte, exemplarul scos la licitație de RM Sothebys este animat de un motor V12 aspirat de 6,2 litri și 800 CP, asistat de un motor electric ce furnizează încă 163 CP, în total 963 CP. Viteza maximă este estimată la 350 km/h, iar accelerația 0-100 km/h la 2,9 secunde.

laferrari-apertaa (2)

Adaugati comentariu