Încărcătoare pentru telefoane mobile

Dacă sunteţi la volan la un drum mai lung şi bateria telefonului mobil dă semne că este descărcată, singura soluţie viabilă este folosirea unui încărcător auto pentru modelul de telefon pe care îl aveţi.

Piaţa românească este bogată în oferte pentru orice tip de telefon mobil, de la produse originale (fabricate de firma producătoare a telefonului) şi până la produse „no name”. Preţul mediu al unui încărcător este de circa 10-20 lei. Este bine să aveţi în vedere câteva amănunte înainte de a cumpăra un încărcător:

Încercarea mufei de cuplare la telefonul dvs. trebuie făcută chiar în magazin.

-Pentru a vă feri de surpriza de a da banii pe un încărcător defect sau cu întreruperi cereţi vânzătorului să vi-l încerce înainte de cumpărare prin cuplarea la o sursă de 12 Vc.c. sau prin verificare directă la priza de 12 Vc.c. de la bordul unui automobil.

-Odată cu achiziţionarea încărcătorului tip auto puteţi lua şi un alimentator pentru cuplarea la priza de 220 V c.a. În acest fel veţi putea încărca telefonul mobil şi acasă.

-Pentru cei care nu au un echipament hands free pentru telefonul mobil, odată cu achiziţionarea încărcătorului auto ar trebui să vă cumpăraţi unul. Este foarte util dacă veţi dori să utilizaţi telefonul în rulaj fără grija de a pierde controlul deplasării şi să nu aveţi parte de amenzilor poliţiei.

-Este bine să evitaţi produsele „no name” luate de obicei de prin târguri deoarece riscaţi să daţi banii pe un încărcător nefiabil sau cu o durată de funcţionare negarantată.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top