Închirieri auto – avantaje semnificative

Cele mai mari avantaje ale utilizării unei mașini închiriate sunt costurile scăzute și libertatea de mișcare de care putem dispune. Atât în cazul unei călătorii de afaceri, cât și în cazul unei călătorii de plăcere, este mult mai convenabil să avem posibilitatea de utilizare a unei mașini personale și să nu depindem de alte mijloace de transport. Cu o mașină contractată de la o firmă de închirieri auto, cu siguranță că și costurile sunt mai reduse decât dacă am apela la un taxi sau la transportul public. Acest lucru este cu atât mai rentabil cu cât călătoria este pe o durată mai lungă de timp.

În continuare vom evidenția cele mai seminificative avantaje ale contractării unui serviciu de închirieri auto.

Costuri mult mai mici la închirieri auto

Oricine pornește într-o călătorie de vacanță are un buget în care trebuie să se încadreze și va vedea imediat beneficiile contractării unui serviciu de închiriei auto. Astfel, închirierea unei mașini vă limitează considerabil costurile înregistrate cu transportul. Cu siguranță ați plăti mult mai mult dacă ar trebui să vă deplasați cu taxiul, cu mijloacele de transport în comun sau chiar să achiziționați o mașină la mâna a doua.

Puteți beneficia de promoții avantajoase

Domeniul închirierilor auto este unul foarte competitiv, de aceea prețurile se modifică foarte des, unele agenții având periodic oferte pormoționale foarte avantajoase. Astfel, puteți beneficia de un program de loialitate dacă sunteți un client mai vechi, sau chiar de un preț mai bun dacă sunteți client nou.

Libertate mare de mișcare

Un alt avantaj oferit de închirierea unei mașini este libertatea de mișcare pe care o veți dobândi. Astfel, nu sunteți dependenți de mijloacele de transport publice și veți reduce considerabil timpul de așteptare a acestora. Cu o mașină închiriată aveți siguranța ca puteți să vă deplasați oricând, la orice oră, oriunde doriți!

Calitatea înaltă a vehiculelor

Faptul că Uniunea Europeană impune norme foarte restrictive în ceea ce privește emisiile de gaze, asociat cu concurența foarte mare dintre firmele de închirieri auto, vă garantează că mașina închiriată va fi una de calitate. Închirierile auto reprezintă o piață foarte bună, dar cu o mare concurență! De aceea firmele de închirieri auto nu își permit să facă rabat la calitate și oferă numai mașini de calitate superioară.

Firmele de închiriei auto au reprezentanță și în aeroporturi

Dacă tocmai ați aterizat în România, sunteți în aeroport și aveți nevoie de o mașină, costul tipic al unui taxi, pentru o zi întreagă, este foarte mare comparativ cu închirierea unei mașini pentru o zi întreagă. Ținând cont de necesitatea unei mașini a celor care ajung în aeroport, firmele mari de închiriei auto, printre care și Kamoauto, au reprezentanță și în aeroport. Astfel, dumneavoastră puteți contacta firma chiar înainte de călătorie pentru a rezerva mașina și a vă asigura că, la aterizare, puteți dispune imediat de mijlocul de transport de care aveți nevoie pentru a vă deplasa, chiar și pentru o perioadă mai lungă.

Acum, când știți că închirierea unei mașini este o afacere avantajoasă, puteți să vă gânditi din timp cum să programați viitorul concediu cu familia!

Adaugati comentariu