Avantajele inchirierii unei masini in Bucuresti

Închirierea unei mașini de la o companie rent a car se dovedește de mare ajutor în foarte multe situații. Numeroase persoane apelează la servicii inchirieri auto aeroport Otopeni, deoarece este mult mai confortabil și accesibil din punct de vedere al prețului să călătoreasca cu un automobil închiriat decât cu un taxi sau unul dintre cele doua autobuze care circula pe ruta București-Aeroport Henri Coanda.
inchirieri auto

Unul dintre cele mai importante avantaje care susțin închirierea unei mașini chiar din Aeroport Otopeni constă în faptul că orice client se poate folosi de mașină tot timpul în care rămâne în capitală. De altfel, la astfel de servicii apelează foarte mulți oameni de afaceri care călătoresc în București din afara țării sau chiar din alte orașe mari din România. Însă exemplele pot continua, pentru că nu doar în cazul oamenilor de afaceri se dovedește util și eficient un astfel de serviciu.

bucurestirent.ro

Oricine poate beneficia de servicii inchirieri masini Bucuresti, făcând o rezervare online. În acest sens se poate completa un formular pe site-ul companiei respective. în urma solicitării online, un consultant va contacta telefonic persoana respectivă pentru a se stabili detaliile inchirierii. Sunt și companii, precum Titan Rent, care vin în întâmpinarea persoanelor foarte ocupate cu posibilitatea de a înlocui telefonul cu e-mail-ul. Astfel, clientul va putea primi confirmarea, informații ce privesc livrarea mașinii (locul livrării etc), numere de telefon utile, numele agentului care se va ocupa de închiriere s.a.m.d. În modul descrise anterior se poate închiria și o mașină cu livrare în Aeroportul Otopeni.

 

Rezervarea unei mașini poate fi anulată fara a se aplica taxe. De asemenea, data de livrare poate fi modificată. Vorbind despre avantajele unei închirieri mașini din București nu se poate omite faptul că returnarea se realizeaza în locul pe care clientul îl indică și nu compania, singura condiție fiind data și ora specificate, de astfel, în contractul de închirieri auto. Restituirea mașinii în București sau în Aeroportul Otopeni (într-un anumit interval orar) nu implică costuri suplimentare în cazul unei companii precum www.bucurestirent.ro, însa în cazul în care mașina va fi restituită într-o altă localitate se vor aplica anumite tarife calculate în raport cu distanța față de București.

 

Simplu si accesibil, serviciul de inchirieri auto se adreseaza oricarei persoane care doreste sa calatoreasca confortabil, fara a fi limitata de timp si spatiu.

 

Adaugati comentariu