Inchirieri-masini.ro, soluția ideală pentru un transport optim și fără stres pe întreg teritoriul României

inchirieri-masini

Compania WLC RENT, parte a grupului WLC AUTO, specializată în servicii auto integrate de Rent a Car Bucuresti, Service Auto și Asistenta Rutiera, aduce și în 2017 o ofertă de nerefuzat, în ceea ce privește serviciile de închirieri auto. Clienții Inchirieri-masini.ro știu că serviciile Rent a Car pot oferi un avantaj uriaș față de transportul public în comun sau un taxi și revin de câte ori este necesar pentru a beneficia de serviciile companiei.

Flota WLC RENT include numeroase tipuri de mașini de închiriat din clase diferite:

  • Clasa compact: Dacia Logan, Ford Focus, Audi A4 quattro;
  • Clasa economic: Seat Ibiza, Renault Modus, Dacia Sandero din clasa economic;
  • Clasa monovolum: Dacia MCV, Fiat Doblo, Renault Scenic;
  • Clasa SUV: Chevrolet Captiva sau Dacia Duster.

În funcție de necesităti și buget, clienții pot opta pentru mașini din clasa economic sau din clasa lux, care funcționeaza diesel sau cu benzină, pentru sedan sau SUV, prevăzute cu cutii de viteză manuale sau automate. Oferta WLC RENT indică faptul că poate acoperi toate cerințele clienților.

Inchirieri-masini.ro este locul în care persoanele interesate de servicii Rent a Car pot găsi cele mai mici prețuri de pe piața de specialitate din București și din țară. Acestea nu conțin taxe ascunse și, la cererea clientului, pot fi conduse de șoferi experimentați.

Masinile pot fi livrate acolo unde își doresc clienții, nefiind  necesar ca, după un zbor lung, spre exemplu, să mai caute mașini de închiriat Otopeni. Mai mult de atât, compania asigură si servicii de transfer: spre și de la Aeroportul Internațional Henri Coandă București – Otopeni și Aeroportul Internațional București Băneasa – Aurel Vlaicu, către destinația specificată de către client.

“Pentru excursii sau călătorii de afaceri clienții nostri pot opta pentru servicii de transport persoane cu șofer pentru a scăpa de stresul condusului în oraș. Șoferii noștri experimentați sunt familiarizați cu traficul și traseele din oraș, ceea ce înseamnă că persoanele care apeleaza la serviciile noastre vor câștiga timp prețios și se vor putea bucura în liniște de călătorie, admirând peisajul sau lucrând de pe bancheta din spate a mașinii. Organizam transfer spre și de la Aeoportul Otopeni sau Aeroportul Băneasa către orice locație, între locații din București, între localități din România, dar și tururi private ale obiectivelor turistice autohtone” – spune un reprezentant WLC RENT.

Cele mai importante avantaje pe care WLC RENT le asigură sunt următoarele:

  • Kilometri nelimitați: compania nu impune clienților un anumit număr de kilometri pe care să îl parcurgă cu mașina închiriată, aceștia putând să închirieze o mașină în condiții avantajoase chiar și pe termen lung.
  • Nu există costuri ascunse: toate taxele vor fi comunicate clientului la momentul închirierii mașinii.
  • Se acordă asistență gratuită non stop, 24 de ore din zi.
  • Înlocuirea mașinii gratuit în cazurile menționate în contract.

WLC RENT pune la dispoziția tuturor persoanelor interesate site-ul https://inchirieri-masini.ro unde se pot face rezervări online și se poate discuta cu un reprezentant al firmei prin intermediul Live Support – toți clienții sunt întâmpinați cu mesajul: „Te putem ajuta cu ceva? Lasă-ne numărul de telefon (inclusiv prefixul țării) și primești garantat un voucher de reducere cadou!”. De asemenea, rezervările se pot face telefonic: + 4 0762 135 800.

Adaugati comentariu