Incredibila colecție de mașini a lui Paul Pogba

masinile lui Paul Pogba

Starul lui Manchester United deține o colecție impresionantă de mașini, la fel ca și alți fotbaliști celebri. Site-ul www.kickoff.com publică o listă și fotografiile cu incredibila colecție de mașini a lui Paul Pogba.

Paul Pogba, campion mondial cu Franța în 2018 la CM din Rusia nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei fiind accidentat din octombrie până în decembrie 2019. Iar în decembrie 2019 revenirea a fost întârziată pentru ca apoi să vină epidemia de coronavirus care a blocat campionatul englez.

Paul Pogba s-a putut bucura astfel în liniște de colecția sa impresionantă de mașini prezentată de site-ul www.kickoff.com.

Cea mai importantă mașină din colecția sa este un Rolls-Royce Wraith din seria limitată Black Badge.

Rolls-Royce Wraith Black Badge păstrează excelentul motor V12 de 6,75 litri de 632 CP dar dispune de 70 Nm în plus pe lângă cei 800 Nm ai modelului de bază. Suspensia pneumatică este revizuită fiind mai tare, răspunsul motorului este mai rapid iar cutia automată păstrează turația cu 300-500 rpm mai sus decât la modelul normal.

Mașina costa de nouă 367.400 euro și a fost remarcată de fanii lui United încă din 2018 când Paul Pogba a venit cu ea la stadion în ziua unui meci.

Faptul că Pogba a venit cu mașina de lux la stadion în loc să folosească autobuzul echipei în ziua meciului a stârnit furia lui Mourinho, antrenorul de atunci al dracilor roșii.

În afară de Rolls Royce Wraith Black Badge, Paul Pogba mai deține un Maserati Quattroporte, un Chevrolet Camaro, un Ferrari 812 Superfast, un Audi RS6-R și un Mercedes GLS.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top