Ineos Grenadier: primele imagini cu interiorul modelului britanic

Constructorul britanic Ineos a publicat primele imagini cu interiorul noului model off-road Grenadier. Primele livrări vor avea loc la jumătatea anului viitor.

După prezentarea inițială a noului model Ineos Grenadier, noua marcă britanică revine cu un set de imagini cu interiorul viitorul model off-road. Ineos a achiziționat fabrica Mercedes din Hambach, Franța, iar uzina va găzdui producția noului model alături de modelele Smart EQ ForTwo.

Ineos Grenadier – imagini cu interiorul

Ineos vrea să înceapă producția primului său model spre finalul anului, pentru ca primele unități să fie livrate clienților anul viitor.

Noul constructor din Marea Britanie publică acum și primele imagini oficiale cu interiorul. Cu un stil militar și cu materiale gândite pentru a rezistat testului timpului, Grenadier are la interior un display central de 12.3 inch care suportă integrarea Apple CarPlay și Android Auto.

Inspirația pentru stilul amplasării butoanelor din interiorul modelului Grenadier vine din aviație și marina militară, modelul având inclusiv un al doilea panou cu comenzi amplasat pe plafon, la fel ca avioanele militare.

Pe consola centrală se remarcă levierul cutiei de viteze automate de origine BMW, precum și un selector rotativ în stil iDrive. Filosofia folosită pentru interior e simplă: ”vrem ca modelul Grenadier să fie echipat cu tot ce ai nevoie și nimic din ce nu folosești”, spune Toby Ecyuer, designerului modelului.

Via Ineos

Adaugati comentariu