Infiniti QX80: Colosul 4×4 debutează în Dubai

Noul Infiniti QX80, corespondentul de lux al lui Nissan Patrol, va fi lansat la Dubai, la mijlocul lunii viitoare.

În aprilie, Infiniti a prezentat conceptul QX80, un studiu de design care a oferit deja o imagine foarte clară a ceea ce putem aștepta de la o nouă generație QX80. În aparență, studiind primele imagini teaser, putem fi succinți: QX80 este foarte similar cu studiul QX80 Monograph, deși versiunea de producție în mod evident lipsită de glazurile tipice, care au fost pe masina concept.

Modelul QX80 este cel mai mare SUV al Infiniti, iar generația actuală, lansată în 2010, împarte baza sa tehnică cu Nissan Patrol. Imensul QX80 poate fi văzut, astfel, drept o variantă foarte luxoasă a lui Patrol, legenda 4×4 Nissan care nu mai este disponibilă și pe piața din Europa. Cu noul QX80, Infiniti va încerca să rivalizeze direct cele mai bune modele din segment: Range Rover și Mercedes GLS.

Noul QX80 va avea o lungime mai mare de cinci metri, o înălțime de doi metri și o lățime mai mare de doi metri. Anul viitor ne așteptăm ca noul QX80 să se afle pe piețele din America de Nord, Asia și Orientul Mijlociu.

Adaugati comentariu