Infiniti QX50: SUV de dimensiuni medii cu motor revoluționar

Fiica nobilă Nissan, Infiniti, își reînnoiește SUV-ul de dimensiuni medii QX50. Noul model mid-range cu motor revoluționar debutează la L.A. Autoshow.

Noul SUV este prima mașină de serie din lume cu motor cu raport de compresie variabil continuu, cuprins între 8: 1 pentru performanță maximă și 14: 1 pentru o eficiență sporită. Acesta are o capacitate de 2 litri și patru cilindri, dezvoltă o putere maximă de 272 CP și un cuplu de 380 Nm și lucrează împreună cu o transmisie CVT. Pentru accelerația de la zero la 98 km / h, japonezii indică între 6,3 (AWD) și 6,7 (FWD) secunde. Viteza maximă ar trebui să fie de 230 km / h.

Construit pe o platformă complet nouă, Infiniti QX50, dispune de tracțiune față sau integrală. În plus, noul SUV este dotat cu un pachet tehnologic „autonom de conducere”, care va fi oferit în curând și pe alte modele de producție. Sistemele de asistență sunt prezentate pe scurt sub numele de ProPilot.

Compartimentul de bagaje al modelului QX50 acomodează între 895 și 1048 litri de bagaje (standardul american) datorită scaunelor din spate culisabile longitudinal. În cazul în care scaunele din spate sunt pliate, volumul de marfă ar trebui să crească până la 1.699 de litri.

Noul Infiniti QX50 cu lungimea de 4,69 metri, 1,68 m și 1,90 m lățime (ampatament: 2,80 metri) afișează un interior este dedicat formelor organice și unei ambianțe de lux cu elemente decorative din lemn prețios și aluminiu.

2019-Infiniti-QX50-3

Adaugati comentariu