Informații de ultimă oră despre primul Volvo electric din istorie

Volvo electric (4)

Primul Volvo electric din istorie numără zilele până la prezentarea oficială. Constructorul suedez dezvăluie informații noi despre prima sa mașină cu emisii zero, care va avea la bază SUV-ul mic XC40.

Așa cum era de așteptat, Volvo XC40 electric va veni cu o grilă închisă, în culoarea caroseriei, care va crea o nouă identitate vizuală pentru noua versiune. Grila va găzdui și senzorii integrați în noua platformă Advanced Driver Assistance.

Volvo electric (2)

Viitorul posesor de Volvo electric va putea alege una dintre cele opt culori exterioare disponibile, inclusiv noul Sage Green metallic. Aceștia pot comanda și un acoperiș negru. Sunt disponibile două tipuri de jante de 19 și 20 de inci, care asigură posibilități multiple de personalizare a modelului.

Mai multe informații despre primul Volvo electric >>>

La bord apare o nouă interfață, concepută special pentru mașinile electrice. Aceasta va reda nivelul de energie din baterie. Volvo XC40 electric primește detalii cu accente sportive și covorașe realizate din materiale reciclate.

Volvo electric (5)

La baza mașinii electrice se va regăsi platforma Compact Modular Architecture (CMA), gândită special pentru electrificarea gamei. Bateria este montată în podea, fără a afecta spațiul interior și permițându-i lui XC40 electric să păstreze caracterul practic al versiunii cu propulsie convențională.

Unde apare un nou spațiu de depozitare, vezi pe 4x4suv.ro >>>

Prezentarea primului Volvo electric din istorie va avea loc pe 16 octombrie. Mașina va ajunge în showroom-uri în prima parte a anului viitor.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top