Informaţii despre preţurile noii game Opel Insignia

Opel Insignia

S-a ridicat cortina şi noul Opel Insignia, cu variantele sale OPC şi Country Tourer, are debutul mondial la Salonul Auto de la Frankfurt, ocazie cu care Opel anunţă şi preţurile pentru majoritatea pieţelor.

Modelul de vârf al Opel, noul Insignia, străluceşte printr-un interior şi mai atrăgător şi un exterior mai stilizat, ducând la un nivel superior filosofia de design premiată a mărcii, „măiestria sculpturală întâlneşte precizia germană”. Noile motoare puternice şi extrem de eficiente cu injecţie directă, precum cele două unităţi de propulsie Turbo pe benzină de generaţie nouă şi cea Turbo diesel cu emisii de CO2 de 99 g şi extind portofoliul. Aceste emisii scăzute plasează noul propulsor de 2 litri Turbo diesel în clasa A+ de energie.

Ambele variante (88kW/120 CP şi 103kW/140 CP conform EG nr. 715/2007) consumă, fie în caroserie cu cinci, fie în cea cu patru uşi cu transmisie manuală cu 6 trepte şi sistem Start/Stop, doar 3.7 litri de combustibil la 100 km în ciclu combinat (Sports Tourer: 3.9 litri/100 km). Astfel, Opel Insignia 2.0 CDTI este cel mai eficient model din punct de vedere al consumului de combustibil din clasa lui.

În România, preţurile noului Opel Insignia pornesc de la 17.085 Euro + TVA pentru varianta cu motorizarea 1.8 ECOTEC® de 103 kW/140 CP. Pentru aceeaşi configuraţie, preţul versiunii de caroserie Sports Tourer a modelului este mai mare cu doar 939 Euro + TVA.

În timp ce varianta sa înrudită, Sports Tourer, este un station wagon elegant de familie şi pentru afaceri, noul Opel Insignia Country Tourer exprimă o dorinţă înnăscută pentru aventură. Acest model atletic şi multifuncţional asigură libertate în afara constrângerilor centrelor urbane şi ale drumurilor asfaltate. Tracţiunea integrală cu tehnologie de ultimă oră asigură aderenţă şi manevrabilitate în siguranţă, în toate situaţiile de conducere.

Modelul este echipat cu motoare turbo puternice, cum ar fi motorul SIDI de 2,0 litri cu injecţie directă de benzină şi putere de 184 kW/250 cp sau unitatea de înaltă performanţă 2.0 BiTurbo CDTI, ambele generând un cuplu maxim impresionant de 400 Nm. Varianta 2.0 DTH (120 kW / 163 hp), cutie manuală cu 6 trepte, tracţiune integrală şi Start/Stop are în România un preţ de pornire de 27.843 Euro + TVA.

Dezvoltând o putere de 239 kW/325 cp şi generând un cuplu maxim de 435 Nm, Insignia OPC este cel mai performant model din gama Opel. Modelul cu tracţiune integrală îşi face debutul la Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt cu un aspect nou, împrospătat şi un şasiu modificat. Preţul de pornire al noului Insignia OPC este de 32.113 Euro + TVA pentru piaţa românească.

Adaugati comentariu