Infotrafic: Condiții de iarnă pe DN1 și DN1A

Se circula in conditii de iarna pe doua dintre cele mai importante drumuri din Romania, DN1 si DN1A, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.

Potrivit autoritatilor, in zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, inclusiv in Predeal (judetul Brasov) si pe DN1A (Valeni, Cheia, Sacele) ninge usor, carosabilul fiind pe alocuri acoperit cu un strat subtire de zapada, iar traficul la aceasta ora este intens pe aceste tronsoane de drum.

Recomandam astfel conducatorilor auto sa circule cu prudenta sporita, sa adapteze viteza la conditiile de drum si sa aiba autovehiculele echipate cu anvelope de iarna”, spun reprezentantii Infotrafic.

In conditii de iarna se circula si spre Bran. Soseaua Transfagarasan a fost inchisa in urma cu cateva zile, dupa ce conditiile meteo nefavorabile au ingreunat circulatia autovehiculelor. Ultimele masini de turisti au reusit sa iasa de pe Transfaragasan, cu ajutorul DRDP Brasov si Bucuresti. Restrictia se va mentine pana la inceputul lunii iulie anul viitor, cand conditiile meteo vor permite reluarea traficului.

Adaugati comentariu