Întâlnirea naţională Dacia Classic 2015 va avea loc pe 9 mai, la Braşov

Întâlnirea naţională Dacia Classic 2015, reuniunea anuală a pasionaţilor de modele istorice produse la Mioveni, va fi organizată pe data de 9 mai, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Parte a Retromobil România, clubul Dacia Classic a luat naştere în 2012 şi adună sute de „dacioţi” de toate vârstele. Printre piesele de colecţie deţinute de entuziaştii brandului autohton se regăsesc 45 de maşini Dacia 1100, 90 de 1300, dar şi câte un exemplar din modele extrem de rare precum Dacia 2000, 1301 si 1300 LS.

Conform ultimului recensământ, în Retromobil Club Romania sunt înscrise 284 de maşini fabricate în România. Dintre acestea, 271 sunt autoturisme şi 3 sunt motorete, fiind, însă prezente şi 8 camioane, respectiv 2 autoutilitare.

La Brasov sunt asteptate peste 50 de vehicule istorice Dacia. Modele istorice din toate colţurile ţării, dar şi din străinatate se vor aduna în centrul oraşului, evenimentul fiind prilejul ideal pentru fani să îşi prezinte cele mai noi maşini restaurate, iar pentru public, o şansă unică de a afla povesti fascinante despre automobile produse pe meleagurile patriei.

Organizatorii întâlnirii naţionale Dacia Classic 2015 au realizat şi un clip de promovare a evenimentului.

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Renault Trafic E-Tech Electric AutoExpert.ro

Test drive Renault Trafic E-Tech Electric

Renault își electrifică toată gama de vehicule comerciale. Ultimul pas al procesului se numește Trafic E-Tech Electric. L-am testat în Bordeaux, și

Scroll to Top