Interiorul noii Alfa Romeo Giulia fotografiat din toate unghiurile

Alfa Romeo a reușit să țină secret destul de bine designul noului lor sedan de clasă medie până în momentul prezentării oficiale, iar interiorul a rămas o prezență discretă chiar și după aceea, fiind disponibilă o singură imagine cu planșa de bord.

Un om binevoitor s-a aflat la ceea ce pare a fi o prezentare cu ușile închise a mașinii și a catadicsit să scoată un aparat foto din buzunar pentru a ne arăta și nouă în mai mult detaliu cum va arăta interiorul noului model de la Alfa Romeo.

Scaunele sport, inserțiile de fibră de carbon precum și faptul că a fost singurul model prezentat până acum suferează foarte clar că ceea ce vedem sunt măruntaiele versiunii Quadrifoglio, iterarea sportivă a noii Giulia. Este greu și nedrept să tragi concluzii în baza unor simple fotografii neprofesionale, însă pe de altă parte dacă ar fi să ne facem o impresie, probabil că aceasta ar fi mai aproape de realitate decât cea bazată pe imaginile trase în studio, cu lumini, pregătire și machiaj…

Așa cum văzusem și până acum, planșa de bord este foarte aerisită, iar tunelul median al transmisie este foarte înalt și destul de strâns în jurul șoferului, așa cum vrei să fie la o mașină sport. Schimbătorul de viteze are o tijă scurtă, ceea ce ne face să sperăm la schimburi rapide și precise. Lângă el se află trei butoane rotative, unul fiind versiunea îmbunătățită a cunoscutului DNA (căruia i se adaugă acum și poziția RACE), cel din mijloc, mai mare, modaliatea principală de a interacționa cu sistemul multimedia, iar cel din dreapta va gestiona funcțiile audio precum volumul sau trecerea la melodia următoare.

Se poate observa, de asemenea, frâna de mână electrică precum și inserțiile metalice din praguri cu inscripția mărcii. Fibra de carbon predomină copios la interior, fiind prezentă din abundență și pe spătarul celor două scaune din față. Ecranul principal este imposibil de dibuit atunci când nu este pornit, însă se poate vedea unul cu dimensiuni generoase amplasat între cele două cadrane din instrumentar.

Spațiul pentru persoanele de pe banchetă apare ca fiind în limitele clasei, poate cu un ușor plus față de concurență, scaunul șoferului părând a se afla într-o poziție utilizabilă, iar spațiul din spatele lui fiind generos. În sfârșit, tapițeria este un amestec de Alcantara și piele neagră, același mix de materiale părând a se găsi și pe volan.

Adaugati comentariu