INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2016, ETAPA a IV-a

Pasionații de automobilism pot savura pe 6 și 7 august 2016 în cadrul Parcului Comercial Carrefour Militari cel mai pasionant concurs de îndemânare auto din România, cea de-a IV-a etapă din International Autotest Challenge
2015 Honda Civic Type R

Campionatul Național de Îndemânare Auto revine practic anul acesta în locul unde a debutat în mai 2011, dar într-o nouă formulă – INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE – și în zona mai generoasă și mai atractivă a Parcului Comercial Carrefour Militari.

Traseu etapa 4

Pentru a-și dovedi îndemânarea, piloții trebuie să străbată traseul de concurs stabilit fără greseală, contra cronometru. Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bineveniți tinerii peste 10 ani și șoferițele-care beneficiază de grupe de concurs speciale. Iar cine nu se pricepe deloc, poate urmări de pe margine evoluții pe patru roți care te țin cu sufletul la gură.

Parcul Comercial Carrefour Militari, gazda evenimentului, puternic implicată în organizarea acestei competiții, alături de “GT Auto Club Sportiv” și ACR, ne asigură condiții competiționale excepționale și premii surpriză în valoare de peste 5.000 lei pentru piloții castigători ai grupelor și claselor din concurs. Totodată, castigătorii vor fi răsplătiti cu diplome și cupe, premii de la Bricodepot și Service Norauto, produse de la Michelin, Metabond, Tegee Internațional, vinuri spumante Angelli, inghetată Betty Ice, service de roți gratuit de la AutoZone.

Sambătă 6 august, între orele 14,00-20,00 vor avea loc antrenamentele libere, iar startul evenimentului se va da duminică 7 august, la ora 10:30, cu antrenamentele cronometrate, urmate la 11.45 de manșa I de concurs. Poziția în clasament e dată de timpul cel mai bun realizat într-una din cele trei manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

Înscrieri în concurs și alte informații despre Internațional Autotest Challenge pe www.gtautoclub.ro

 

 

Adaugati comentariu