International Autotest Challenge 2018 Etapa 1 – Cupa Carrefour Militari

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018

Asociația „GT Auto Club Sportiv” și Automobil Clubul Român, organizează prima etapă a concursului de îndemânare auto INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018 care va avea loc pe 26 și 27 mai la Parcul Comercial Carrefour Militari. Pe parcursul a două zile, pasionații de automobilism, iubitorii de senzații tari și adrenalină vor putea urmări zeci de mașini special pregătite pentru concursuri auto, executând manevre de mare precizie și finețe printre jaloane, într-un ritm nebun, cu derapaje spectaculoase și viteze amețitoare.

Pentru a-și dovedi îndemânarea, piloții trebuie să străbată traseul de concurs stabilit fără greșeală, contracronometru. Sunt invitați să se înscrie atât piloți experimentați, posesori de automobile de competiție, cât și șoferi amatori cu mașini de stradă, care vor să își pună la încercare reflexele și abilitatea la volan. Sunt bine-veniți tinerii peste 8 ani și șoferițele – care beneficiază de grupe de concurs speciale. La finalul competiției, vor fi desemnați și premiați, primii trei clasați pe grupe și clase, astfel:

  1. Grupa Debutanți (D)

Clasa D1 – debutanți clasa 1 – cu puterea până la 100 CP

Clasa D2 – debutanți clasa 2 – cu puterea între 100 și 150 CP

  1. Grupa Juniori (J)

J – grupă rezervată piloților juniori, participanți numai pe  automobile care în fabricație de serie nu depăsesc 125 CP

Clasa J1 – juniori, cu vârsta între 8 și 14 ani

Clasa J2 – juniori, cu vârsta între 14 și 18 ani

  1. Grupa Avansați (A)

Clasa A1 – avansați clasa 1 – automobile cu cilindreea nominală până la 1600 cmc

Clasa A2 – avansați clasa 2 – automobile cu cilindreea nominală între 1600 și 2000 cmc

Clasa A3 – avansați clasa 3 – automobile cu cilindreea nominală între 2000 și 3000 cmc

Clasa A4 – avansați clasa 4 – automobile cu cilindreea nominală peste 3000 cmc

Grupa Femina (F)

F – grupă unică rezervată concurentelor de sex feminin, separat de grupele în care s-au înscris, se va întocmi un clasament al concurentelor de sex feminin

  1. Grupa Modificate (M) – automobile modificate (caroserii ușurate substanțial, scurtate, alte motorizări, etc.), indiferent de clasa de cilindree sau putere.

De asemenea, se vor premia primii trei clasati Open, echipe și Cel mai bun timp al zilei.

Programul Concursului:  – sâmbătă, 26 mai,  14:00 – 20:00, antrenamente libere

– duminică, 27 mai,10:30, antrenamente cronometrate

12:00, manșele  I și II de concurs

16:00, festivitatea de premiere

Poziția în clasament este dată de timpul cel mai bun realizat într-una dintre cele două manșe, la care se adaugă eventualele penalizări.

 INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018

Câștigătorii vor fi răsplătiți cu diplome, cupe, premii de la Carrefour Militari, Brico Depot Militari, Tegee International, Eurocar Service Teleorman, Plus Autotrade, vinuri spumante Angelli, iar piloții participanți vor beneficia de service de roți gratuit de la AutoZone – Vianor.

Partenerii noștri de la Centrul medical NICOMED și Asociația  Societatea  de Salvare  București ne vor asigura asistenta medicala de specialitate.

INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018 2

Scopul evenimentului este atragerea pasionaților de automobilism, a posesorilor de automobile de serie sau de competiție, formarea și dezvoltatea abilităților specifice acestui gen de competiție.

Pentru înscrieri în concurs și alte informații legate de CNIA, fiecare iubitor de automobilism are la dispoziție pagina web www.gtautoclub.ro.

Pe 26 și 27 mai, ne vedem la Parcul Comercial Carrefour Militari,  Autostrada București – Pitești, Km 11.4, Comuna Chiajna, Jud. Ilfov.

Adaugati comentariu