International Autotest Challenge ajunge la Pitești

International Autotest Challenge

Scriam acum mai bine de două luni despre prima etapă a concursului International Autotest Challenge. Aceasta s-a desfășurat la București, pe 17 aprilie, și a fost un real succes. Cea de-a doua etapă a fost reprogramată pentru 25 și 26 iunie, la Pitești.  

Competiția (și, implicit, distracția) va avea loc în parcarea centrului comercial Pitești Retail Park, vis a vis de magazinul Brico Depot, fiind organizată de GT Auto Club Sportiv și Automobil Clubul Român.

Elementul de originalitate constă în mixul unic de mașini de stradă și de competiție. Mai mult, unele dintre ele au ampatament scurtat, pentru a fi mai ușoare și mai manevrabile. Și nu, nu vor fi doar argeșeni prezenți la start, ci piloți din toată țara, deci vom asista la un spectacol de zile mari.

 

Probele de îndemânare includ slalom printre jaloane, manevre de mare precizie și derapaje controlate. Ca la orice competiție care se respectă, toate aceste manevre trebuie executate contra cronometru!

Programul începe sâmbătă, 25 iunie, cu antrenametele libere dintre orele 14.00 și 20.00. Competiția propriu-zisă va avea loc duminică, 26 iunie, începând cu ora 10.30. Concurenții vor începe cu antrenamentele cronometrate, urmând să intre în manșa 1 a concursului la ora 11.45. Poziția din clasamentul final va lua în calcul cel mai bun timp realizat într-una dintre cele 3 manșe și eventualele penalizări.

International Autotest Challenge

Vă puteți înscrie la International Autotest Challenge cu mic, cu mare: pentru fiecare concurent există o categorie. De la copiii de peste 10 ani și până la reprezentantele sexului frumos, toată lumea este așteptată să-și măsoare și să-și etaleze abilitățile de pilot. Iar amploarea evenimentului s-a văzut în cele 5 ediții de până acum, unde peste 400 de piloți s-au întrecut cu jaloanele și cu propriile lor limite.

Premii? Vor fi, evident. Și asta pentru că s-au ocupat Michelin, Metabond, Tegee International, Angelli, Betty Ice și AutoZone. Deci produse și servicii de întreținere a mașinii, vin spumant, inghețată, cupe și diplome. Nimeni nu este uitat.

Vreți să vă implicați în lupta pentru premii? Înscrierile se facpe pagina web www.gtautoclub.ro sau pe facebook, pe contul GTAutoClub.

 

Adaugati comentariu