International Autotest Challenge, o competiție pentru toată lumea

International Autotest Challenge

Pentru al șaselea an consecutiv, campionatul International Autotest Challenge își reia programul. Prima etapă a ediției din acest an se va desfășura duminică, 17 aprilie, începând cu ora 10.30, în parcarea din Colosseum Retail Park, pe șoseaua Chitilei 284 din București.

Va fi un show interesant pentru spectatori, dat fiind gradul de preparare tot mai avansat al mașinilor înscrise în competiție și determinarea piloțior. Aceștia se vor lupta pentru a acumula cât mai multe puncte pe parcursul probelor din prima etapă. Traseul stabilit de către organizatori include executarea manevrelor de mare precizie, trecerea printre jaloane, mersul cu spatele și derapajele, probele desfășurându-se  contra cronometru. Timpii celor mai bune două manșe ale fiecărui pilot se vor cumula, adăugându-li-se eventualele penalizări.

International Autotest Challenge

La ora 10.30 vor începe antrenamentele cronometrate, iar prima manșă a etapei va primi undă verde la ora 11.45. Așa cum ne-a obișnuit, competiția nu exclude niciun prticipant, de aceea juniorii de peste 14 ani, doamnele, domnișoarele și domnii se pot înscrie pe pagina web a clubului. Dată fiind diversitatea competitorilor, în edițiile anterioare și-au măsurat abilitățile la volan peste 300 de piloți. Astfel, International Autotest Challenge este varianta legală în care poate concura oricine este atras de automobilismul sportiv.

Spectatorii nu vor pleca doar cu experiența unui show interesant ci, dacă au noroc, cu un curs de conducere defensivă la Academia Titi Aur. Cei care și-l doresc, trebuie să se înscrie aici și să fie prezenți la prima etapă a competiției.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top