Internet gratis în autobuzele RATB. VEZI DE CÂND

RATB intră în era vitezei, călătorii urmând să aibă acces la internet gratis în mijloacele de transport în comun ale Regiei.

“RATB va iniția o procedură prin care, atât în troleibuze, autobuze și tramvaie se va instala internet wireless gratuit, pentru toți călătorii care vor beneficia de transportul public”, a anunțat primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Instalarea de routere Wi-Fi nu va demara, însă, mai devreme de 2018, abia după ce Regia Autonomă de Transport București (RATB) va lansa o licitație publică în acest sens. Valoarea contractului, cu o durată inițială de 17 luni, este estimată la 1,34 milioane de euro, aproximativ 1.580 de autobuze, tramvaie și autobuze RATB urmând să beneficieze de conexiune la internet gratis.

Edilul șef al Capitalei, Gabriela Firea, promite și o aplicație online dedicată care va oferi călătorilor să afle timpul exact de așteptare în stațiile RATB, precum și detalii despre traseul pe care îl parcurge.

“De asemenea, tot printr-o aplicație, pe care o va organiza Regia, călătorii vor putea afla care este timpul de așteptare, precum și informații despre traseul vehicului pe care doresc să îl ia”, explică Firea.

Data prevăzută pentru începerea procedurilor de adjudecare este… CITEȘTE CONTINUAREA PE FLOTEAUTO.ro.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top