Interviu Bere Gratis: Sărbătoresc majoratul cu un mega-concert, pe 27 octombrie

Trupa Bere Gratis va sărbători pe 27 octombrie majoratul printr-un mega-concert, care va avea loc la Sala Palatului din București, la ora 20:00. Invitatul special este Gheorge Zamfir, care este o legendă a muzicii contemporane.

De 18 ani, trupa Bere Gratis a lansat multe hituri, cu videoclipuri și colaborări inedite, dar și cu câte o poveste magică în care fiecare dintre cei care-i ascultă devin la rândul lor un personaj. “Ce mișto”! “Povestea de oraș” de anul acesta aduce aceleași “Două inimi”, a trupei și a publicului, într-o “Noapte caldă” la Sala Palatului.

Așa cum ne-au obișnuit, și concertul de pe 27 octombrie va fi extraordinar și spectaculos. Potrivit trupei „concertul va avea o desfășurare scenografică rar văzută la Sala Palatului.” Tot în cadrul concertului, va fi lansat noul album al formației, al 12-lea, care include și mega-hitul ”Noapte caldă” și hit-ul ”Două inimi”. De asemenea, este seara în care și-au propus să cucerească inimile fanilor, cu ajutorul maestrului Gheorghe Zamfir.

În interviul de mai jos, Mihai Georgescu (Miță), solistul de la Bere Gratis, ne spune cum se simt la sărbătorirea majoratului.

Cum vă simțiți la sărbătorirea majoratului?

Cititi tot interviul aici

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top