Ioana Ginghină: O mașină trebuie să-ți placă din toată inima!

Ioana Ginghină

Ioana Ginghină este o prezență discretă, plăcută și care inspiră ori de câte ori apare în public. Coordonează și implementează cu pasiune proiecte distractive, educative, pline de prospețime și creativitate pentru copii în cadrul MiniArtShow.

Obiectivul MiniArtShow „este educația timpurie așa că ne adresăm copiilor mici și foarte mici. Credem că modelele educaționale pe care le implementăm sunt necesare încă de la naștere și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor.”

AutoExpert: Ce este maşina în concepția ta, un simplu mijloc de transport, o modalitate de etalare a poziției sociale sau o chestiune de lifestyle?

Ioana Ginghină: Pentru mine mașina este un simplu mijloc de transport, dar care trebuie să-ți asigure cât stai în ea cât mai mult confort.

AutoExpert: Care sunt criteriile după care ai ales mașina pe care o conduci?

Ioana Ginghină: Mașina mea o am de mult timp, de aproximativ 9 ani. Am luat-o pentru că aveam nevoie de o mașină mare. Ruxandra avea 2 ani, iar când plecam în vacanțe aveam o grămadă de cărat, de la pat pentru copil, cărucior, jucării etc. Am ales să fie mașina mea, pentru că eu plecam cel mai mult cu Ruxandra, mai ales că în același an, ne-am mutat și la casă, în afara Bucureștiului.

AutoExpert: Care este cuvântul de ordine, atunci când te referi la mașina personală?

Ioana Ginghină: Siguranța.

AutoExpert: Care sunt lucrurile de care nu te desparți niciodată atunci când pornești la drum?

Ioana Ginghină: Cred că actele și banii. Asta este vorba mea când plec undeva, dacă avem actele și banii, restul se pot cumpăra.

AutoExpert: Care sunt factorii determinanți în alegerea unei mașini?

Ioana Ginghină: Siguranța, să consume puțin, deși acum mașina mea consumă foarte mult, să fie confortabilă și să-mi placă.

AutoExpert: Ce te enervează cel mai tare în trafic?

Ioana Ginghină: în principiu nimic. Sunt foarte calmă în trafic. Poate faptul că toată lumea se grăbește și atunci nu se mai respectă regulile de circulație. A, si mă enervează când vrei să faci stânga sau dreapta și drumul are o singură bandă, iar cel din spate te claxonează, nervos, de ce nu o iei în față. 😂😂😂

AutoExpert: O mașină se poate alege și cu …sufletul?

Ioana Ginghină: Daaa, cred ca trebuie să-ți placă din toată inima.

AutoExpert: Care a fost cea mai frumoasă experiență pe care ai trăit-o la volan?

Ioana Ginghină: Când conduc spre Sibiu, deși nu este un drum ușor și chiar foarte aglomerat, mie îmi place să-l fac, mai ales singură. Îmi dă o liniște interioară. Am mai fost într-o vară cu mașina pe plajă. Afară ploua și am condus așa pe malul mării prin ploaie.

AutoExpert: Cum vezi mașina viitorului?

Ioana Ginghină: Sper să zboare.

AutoExpert: Ce sfaturi ai pentru cititorii noștri și pentru fanii tăi?

Ioana Ginghină: Nu sunt o mare cunoscătoare auto, pentru mine, mașinile  sunt frumoase și urate. Apoi după frumusețe mai caut și alte calități.

Poate că i-aș sfătui să fie calmi în trafic. Pentru mine mașina este bibliotecă pe roți, deci luați-vă un audiobook și conduceti calmi.

Adaugati comentariu