Ion Țiriac are un Mercedes-Maybach G 650 Landaulet în colecție

Tiriac Collection_Mercedes-Maybach G650 Landaulet (7)

Ion Țiriac a achiziționat două modele Maybach pentru colecția sa unică în România. La o săptămână după prezentarea unui Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, în colecție își face apariția și un G 650 Landaulet. L-au întâmpinat numărul 2 mondial în circuitul WTA Simona Halep, dar și fostele campioane olimpice Andreea Răducan și Camelia Potec. Evenimentul a fost prezentat de cel mai nou membru al echipei AutoExpert, Roxana Ciuhulescu.

Doar 99 de astfel de SUV-uri de lux au fost construite, iar unul dintre ele îi aparține fostului mare tenismen Ion Țiriac. Cu o lungime de 5,345 m, un ampatament de 3,428 m, o înălțime de 2,235 m și o gardă la sol inegalabilă de aproape jumătate de metru, Mercedes-Maybach G 650 Landaulet își răsfață ocupanții VIP cu un spațiu ultra-luxos și dotări de limuzină, totul în aer liber.

Tiriac Collection_Mercedes-Maybach G650 Landaulet (10)

Modelul expus în colecția din Otopeni își face cunoscută apartenența prin intermediul tetierelor personalizate cu inscripția “Țiriac Collection”. Interiorul SUV-ului este îmbrăcat în piele Designo Nappa White Porcelain în două nuanțe, iar cusăturile prezintă model tip diamant.

Mercedes-Maybach-G-650-Landaulet-Tiriac-Collection-14

Monstrul este pus în mișcare de un motor V12 biturbo, care dezvotă 630 de cai putere și un cuplu maxim de 1000 de Nm și aleargă pe jante uriașe de 22 de inci. Grila cromată și aripile supradimensionate, dar și roata de rezervă poziționată în partea posterioară confirmă natura robustă a Clasei G. Culoarea modelului achiziționat de Ion Țiriac este Designo Mystic White 2 Bright cu plafon contrastant, negru.

Tiriac Collection_Mercedes-Maybach G650 Landaulet (12)

Cu un preț de peste jumătate de milion de euro, seria limitată Mercedes-Maybach G 650 Landaulet a urcat în topul preferințelor colecționarilor, aceștia plătind chiar și 1,4 milioane de euro pentru SUV-ul decapotabil cu specificație Maybach.

Foto: Ion Coța.

 

Adaugati comentariu