Ionuţ Mistode a câştigat titlul Dunlop Romanian Superbike 2012

Weekend-ul trecut, pe circuitul de la Serres (Grecia) a avut loc ultima etapă din 2012 a Campionatului Dunlop Romanian Superbike.

Ionuţ Mistode, pilotul echipei BGS Motorsport, şi-a adjudecat duminică al cincilea titlu de Campion Dunlop Romanian Superbike.

Ultima etapă de la Serres a însemnat şi sfarşitul sezonului celei mai puternice competiţii motociclistice a Romaniei. Romanian Superbike se află la al cincilea an consecutiv şi este cea mai îndrăgită competiţie de către piloţii români.

Dacă înainte de această etapă, clasa Supersport îşi desemnase deja câştigătorul, la clasa Superbike disputa era mai înverşunată ca oricând. În fruntea clasamentului se aflau Ionuţ Mistode, urmat la doar patru puncte de Cătălin Cazacu.

Încă de la început, Mistode a gândit strategic şi a făcut o cursă inteligentă, asigurându-se că, fără să forţeze, este în faţa adversarului său, pilotul Cătălin Cazacu. La finalul cursei, Ionuţ Mistode s-a clasat pe treapta a treia a podiumului, suficient pentru a rămâne în faţa lui Cazacu, acesta terminând cursa pe locul patru.

Pentru poze şi înregistrări video vă invităm pe www.bgsmotorsport.ro sau pe www.facebook.com/bgsmotorsport.

Adaugati comentariu