Ionuț Mistode, învingător pe circuitul de la Hungaroring

Desfășurată pe celebrul circuit de la Hungaroring, etapa 6 a Romanian Superbike, a adus din nou victoria pentru cei de la BGS Motorsport în cursa de superbike.

Pilotul echipei, Ionuț Mistode, a reușit o spectaculoasă victorie, după ce în ultima rundă de calificări a căzut, motocicleta suferind daune destul de importante. După o muncă contra cronometru a echipei de mecanici, pentru refacerea motocicletei, Mistode a reusit să termine cursa în fața liderului clasamentului la zi, Cătălin Cazacu.

Victoria a fost foarte dificil de obtinuț deoarece, în ultimele 4 ture, Mistode a alergat cu motocicleta blocată în treata 4 a cutiei de viteză. În urma acestei victorii, Ionuț Mistode s-a apropiat la un singur punct de lider.

O cursă grea a avut și Ștefan Popescu (BGS Motorsport), fiind nevoit să iasă la boxe în turul trei pentru o scurtă reparație care l-a făcut să piardă aproximativ 40 de secunde. Popescu a revenit pe pistă încercând să recupereze cat mai mult, reușind să termine pe locul 8.

Urmatoarea cursă ROSBK va avea loc pe 16 septembrie la Brno. Pe site-ul oficial al echipei (www.bgsmotorsport.ro) şi pe pagina de Facebook (www.facebook.com/bgsmotorsport) gasiţi poze şi imagini video din timpul antrenamentelor şi curselor.

Adaugati comentariu