Italienii se orientează spre categoria grea: noul Fiat Fullback

Noul membru al gamei Fiat Professional este dezvăluit zilele acestea la cel mai mare eveniment auto din Orientul Mijlociu și Nord Estul Africii, desfășurat în perioada   10 – 14 noiembrie, la Dubai. Fiat Fullback poartă un nume inspirat de poziția de fundaș lateral al echipelor de rugby și este pregătit să atace și să își revendice locul în segmentul pick-up-urilor de clasă medie. 

Fiat Fullback marchează încă un punct în dezvoltarea mărcii, care, începând din anul 1901, s-a dedicat fiabilității și inovației. Noul Fullback este lansat sub umbrela Fiat Professional, gamă care beneficiază de o reputație excelentă în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare. Noul model Fiat atacă segmentul pick-up-urilor medii, un segment care anul trecut a înregistrat 23% din totalul vânzărilor LCV din regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa). Și nu sunt puține caracteristicile care îi promit un rol important în clasa lui.

Cu valențe urbane și performanțe off-road, Fullback este un autovehicul utilitar care rescrie regulile versatilității. Construcția robustă impresionează prin coeficientul aerodinamic. Cu o rază de bracare de doar 5.7 metri pentru versiunea cu tracțiune spate, respectiv 5.9 metri pentru versiunea cu tracțiune integrală, Noul Fullback are o capacitate de încarcare de 1.100 kg și poate remorca peste 3.000 kg. Un autovehicul pe care te poți baza în orice condiții de drum. De pe străzile aglomerate ale orașului, până pe șantierul de lucru, Fullback te va conduce acolo cu încredere.

Perfect adaptat nevoilor pieței locale, noul pick-up Fiat va pune la dispoziția clienților patru variante constructive (Cabină Simplă, Cabină Dublă, Cabină Extinsă și Autoșasiu) și trei versiuni de echipare. Dimensiunile variază în funcție de carosare: 5.155 mm pentru Cabină Simplă, 5.257 mm pentru Cabină Extinsă, 5.285 mm pentru Cabină Dublă. De asemenea, dimensiunea compartimentului marfă diferă de la 1.520 mm în varianta Cabină Dublă, până la 2.265 mm în varianta Cabină Simplă.

În Europa, Fullback va fi pus în mișcare de un propulsor turbo diesel de 2.4 litri, construit din aluminiu, cu două plaje de putere, de 150 CP, respectiv 180 CP, cuplat la o transmisie manuală nouă, în șase trepte sau la una automată în cinci rapoarte, cu mod Sport.

Noul Fiat Fullback va ajunge pe piața locală începând cu al doilea trimestru al anului 2016, prin rețeaua Auto Italia, iar în momentul lansării va fi disponibil în varianta Cabină Dublă 2.4 turbo diesel de 180 CP, cu transmisie automată în cinci trepte sau manuală în șase trepte și tracțiune integrală.

 

 

 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top