Iveco Daily este ”Vehiculul Ușor al Anului” în Orientul Mijlociu

Iveco Daily AutoExpert.ro

În cadrul evenimentului anual Truck & Fleet Middle East Awards, Iveco a primit două premii importante. Printre ele, trofeul ”Vehiculul Ușor al Anului”, acordat lui Iveco Daily.

Iveco primește două distincții chiar de la începutul anului. Ambele i-au fost acordate cu ocazia galei Truck & Fleet Middle East Awards, care se ține anual în Dubai. Evenimentul este dedicat flotelor și producătorilor de vehicule care joacă un rol semnificativ în sectoarele de transport și producție din economia CCG (Consiliul de Cooperare din Golf).

Este o gală organizată de una dintre principalele publicații de specialitate dedicate afacerilor cu vehicule comerciale din regiune.

Iveco Daily este LCV-ul anului

Iveco Daily Model Year 2022 a fost desemnat ”Vehiculul Ușor al Anului” de câtre juriul alcătuit din experți în transport și mobilitate. Premiul vine ca o recunoaștere a popularității în creștere a camionetei, tot mai prezentă în flotele companiilor din Orientul Mijlociu.

Acesta este cel mai versatil vehicul din clasa sa. Datorită gamei variate, se poate achita de o multitudine de sarcini, de la livrări urbane la transporturi mai grele, din industria construcțiilor.

Marco Torta IVECO Area Manager of Middle East and Gulf Area Awards Iveco Daily AutoExpert.ro„

De asemenea, Daily a fost primul autovehicul din segment dotat cu transmisie automată Hi-Matic cu opt trepte de viteză atât pentru euro VI-E, cât și pentru euro V. Pe lângă aceasta, cutia manuală cu șase trepte reduce cu 50% jocul liber în selectarea treptelor de viteză față de modelele anterioare. Astfel, intervalele de schimb de ulei au crescut până la 350.000 km.

Acum, Daily aduce încă o premieră în industria vehiculelor comerciale ușoare. Scaunul șoferului este complet nou, și are perne centrale și spătar din spumă cu memorie.

BE THE CHANGE, lansarea anului

Al doilea premiu primit de Iveco a fost ”Lansarea anului”. Acesta a vizat evenimentul global “BE THE CHANGE”, de pe 15 noiembrie, din Barcelona. Atunci, au fost prezentate clienților, partenerilor și jurnaliștilor  gama completă de produse și oferta de servicii.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Audi Q2 interior AutoExpert

Audi Q2 primește un interior actualizat

Audi modernizează sistematic toată gama de modele. Începând de la jumătatea anului 2024, Audi Q2, SUV-ul compact popular, primește o actualizare tehnologică

Scroll to Top