Iveco Daily: utilitara ușoară ce poate înconjura globul de 25 de ori

Iveco Daily: utilitara ușoară ce poate înconjura globul de 25 de ori

30 de modele Iveco Daily au atins rulajul de 1.000.000 km, traversând zi și noapte diferite zone ale continentului African, ca o confirmare a performanței și fiabilității producătorului italian.

In ultimii trei ani, zi de zi, un Iveco Daily parcurge distanta dintre Africa de Sud si Namibia, un drum ce masoara 1.000 de km. Inmultim cu 365 de zile pe an si cu trei ani si rezulta un rulaj de aproximativ 1.000.000 de km.

13 clienti Iveco din Africa de Sud, ce opereaza 30 de utilitare usoare Daily au anuntat producatorul italian ca au reusit sa parcurga aceasta distanta record chiar si pentru un vehicul utilitar in doar trei ani. Mai mult de atat, modelele Iveco au avut de infruntat conditii dificile in traseul lor african, care include foarte multe portiuni de drum neasfaltat, unde masina este supusa unei uzuri suplimentare.

Acest record demonstreaza inca o data faptul ca utilitarele produse de italieni sunt unele dintre cele mai fiabile optiuni de pe piata si ca au fost gandite si executate cu scopul de a nu necesita investitii suplimentare din partea clientilor.

Versiunea 4×4 a lui Daily a fost recent vedeta unui roadshow de anvergura ce a avut loc pe continentul african, traversand tari ca Africa de Sud, Mozambic, Zimbabwe, Botswana si Namibia pentru a demonstra clientilor aptitudinile de care beneficiaza. Aceasta initiativa intitulata Daily4Africa a fost creata cu scopul de a promova noul produs dar si de sublinia importanta sigurantei in trafic si a unei conduite corecte la volan.

Adaugati comentariu