Jaguar E-Pace facelift: refresh discret și versiune plug-in hybrid

Cel mai mic SUV din gama Jaguar a primit un facelift discret și o versiune de top plug-in hybrid cu 309 CP. Totul despre Jaguar E-Pace facelift.

Jaguar E-Pace facelift a debutat oficial cu o serie de modificări discrete la nivel de desig. Grila frontală are o ramă cromată, prize de aer mai mari, semnătură luminoasă nouă. Pentru un E-Pace fără elemente cromate, se poate opta pentru pachetul Black Exterior.

Jaguar E-Pace facelift autoexpert.ro

Modificări mai importante se regăsesc la interior unde Jaguar folosește acum un nou display curbat de 11.4 inch pentru sistemul de infotainment. Acesta folosește sistemul de operare Pivi Pro și poate fi actualizat over-the-air. Este compatibi cu Apple CarPlay și Android Auto.

Jaguar E-Pace facelift autoexpert.ro

E-Pace facelift mai are un volan nou și planșă de bord digitală cu ecran de 12.3 inch oferită opțional. În locul oglinzii retrovizoare centrale se poate comanda sistemul digital ClearSight ce folosește o cameră video și un ecran.

Jaguar E-Pace facelift autoexpert.ro

Gama de motorizări este formată din unități benzină și diesel cu sistem mild hybrid. Motorizarea de bază este dieselul de 2.0 litri și 163 CP, urmată de motorul diesel de 2.0 litri și 204 CP. La benzină, toate motoarele au capacitatea de 2.0 litri, iar versiunile de putere sunt 200, 249 și 300 CP. Transmisia este asigurată de o cutie de viteze automată cu 9 trepte.

Jaguar E-Pace facelift autoexpert.ro

E-Pace primește acum și versiunea P300e, un plug-in hybrid ce folosește motorul pe benzină de 1.5 litri și 200 CP și un motor electric amplasat pe puntea spate. Puterea total a sistemului este de 309 CP, iar motorul electric este alimentat de o baterie de 15 kWh. Autonomia în mod electric este de 55 km.

Via Jaguar

Adaugati comentariu