Jaguar E-Pace: Prima imagine cu noul SUV compact

Jaguar E-Pace, noul SUV compact al casei britanice, va fi lansat pe 13 iulie, prima imagine oficială fiind dezvăluită în avanpremiera prezentării.

Fotografiile cu caracter de teaser lasă să se întrevadă doar profilul noului model și silueta blocurilor optice spate. Denumit E-Pace, noul SUV va fi mai mic decât F-Pace și va afișa un interior similar cu cel al limuzinei XE, de la care va fi preluată și centrala multimedia InControl cu touchscreen de 10 inch.

Gama de motorizări va fi compusă din unitățile cu patru cilindri din familia Ingenium, o versiune cu șase cilindri nefiind confirmată oficial. Acestea vor avea cilindreea unică de 2 litri și vor dezvolta 163 și 180 CP, în format diesel, respectiv 240 CP, în cazul versiunii bi-turbo. Gama de motoare alimentate cu benzină va fi compusă din unitățile turbo de 200 și 250 CP.

La capitolul transmisii, noul Jaguar E-Pace va fi oferit alături de o cutie manuală cu șase trepte sau, opțional, în compania unei cutii automate cu nouă trepte și convertizor de cuplu, furnizată de ZF.

Noul Jaguar E-Pace va ajunge în showroom-uri anul viitor, la un preț de pornire estimat la 35.000 euro.

Adaugati comentariu