Jaguar E-Pace primește un motor nou, suspensie adaptivă și tehnologie Smart Settings

jaguar-e-pace (2)

Cel mai mic SUV al constructorului britanic, Jaguar E-Pace, primește încă un motor pe benzină, dar și tehnologie actualizată, printre care sistemul Smart Settings. Suspensia adaptivă va fi, de asemenea, disponibilă în gama lui E-Pace.

Unitatea turbo Ingenium de 2.0 litri, cu 4 cilindri și 200 de cai putere va pune în mișcare noul model entry-level din gamă. Acesta va accelera de la 0 la 100 km/h în 7,7 secunde.

Jaguar E-Pace va fi disponibil de acum cu sistem Smart Settings de auto-învățare, o tehnologie care și-a făcut debutul odată cu lansarea modelului electric I-Pace. Smart Settings poate învăța și ulterior anticipa obiceiurile celui aflat la volan pentru un plus de confort la bord. Astfel, mașina recunoaște șoferul care se apropie pe baza unui semnal transmis de cheia vehiculului, dar și de smartphone prin Bluetooth. Astfel, scaunul va fi reglat în poziția memorată, iar climatizarea și sistemul multimedia vor fi și ele setate în funcție de preferințele obișnuite ale acestuia.

jaguar-e-pace (3)

Prezentare: Jaguar E-Pace

Până la opt profiluri pot fi memorate astfel de Jaguar E-Pace, care de acum, prin intermediul funcției Intelligent Phone Reminder, îi va atrage atenția șoferului să nu-și uite telefonul în mașină.

Sistemul Smart Settings face parte din pachetul Connect Pro, care include Hotspot Wi-Fi 4G, ProServices și Navigation Pro.

Va fi disponibilă la E-Pace, exclusive la modelele cu motor diesel de 240 CP și la cele pe benzină de 250 și 300 CP, și suspensia adaptivă Adaptive Dynamics, pentru o manevrabilitate superioară, atât pe asfalt, cât și în off-road. Sistemul monitorizează, calculează și anticipează mișcările mașinii la fiecare 2 milisecunde, estimând forța de amortizare la fiecare 10 milisecunde, asigurând un control mai bun și reducând ruliul. Din meniul Configurable Dynamics al sistemului Jaguar Drive Control, șoferul poate alege una dintre setările disponibile pentru amortiozarele adaptive, Normal și Dynamic.

Adaugati comentariu