Jaguar F-Type facelift – informații și fotografii oficiale

Jaguar a prezentat oficial noua versiunea a coupe-ului F-Type. Disponibil în versiuni coupe și cabriolet, F-Type facelift va fi disponibil în Europa cu motoare V8 sau cu 4 cilindri în linie.

Noul model are acum o parte frontală redesenată cu faruri noi, o capotă restilizată și prize de aer cu design diferit. În partea din spate, stopurile au un design diferit și un difuzor aerodinamic nou.

La interior, noul Jaguar F-Type va fi echipat cu un instrumentar de bord digital cu display de 12.3 inch. Noul sistem de infotainment suportă Apple CarPlay și Android Auto și permite update-uri over the air. Noul sistem de evacuare al modelului Jaguar F-Type are acum și mod de pornire Quiet Start ce permite pornirea silențioasă a mașinii pentru a nu deranja vecinii.

Noul F-Type va avea motorizări diferite în funcție de regiune, în Europa urmând a fi disponibil cu motor 2.0 turbo de 300 CP din familia Ingenium și două propulsoare V8 supraalimentate de 5.0 litri ce oferă 450 sau 575 CP. Versiunea de top este disponibilă exclusiv cu sistem de tracțiune integrală.

Pentru alte piețe, Jaguar F-Type facelift va avea în gama de propulsoare și un motor V6 de 380 CP.

Nivelele de echipare disponibile pe Jaguar F-Type facelift sunt Standard, R-Dynamic, First Edition și R. Modelul F-Type R este disponibil doar cu motorul V8 de 575 CP.

Adaugati comentariu