Jaguar I-Pace, primul SUV electric, disponibil de la 78.000 de euro

Jaguar I-Pace

aPrimul SUV electric, Jaguar I-Pace, a ajuns în România și poate fi comandat, începând cu luna iulie, cu un preț de pornire de 77.945 de euro, sumă trecută în contul mașinii cu linia de echipare S. I-Pace este și prima mașină electrică a constructorului britanic.

Mai aproape de supercarul C-X74 decât de un SUV convențional, I-Pace reprezintă o viziune nouă, incitantă a vehiculului electric. Cu o cabină avansată, un profil dinamic, aripi față curbate și un look solid, jante de mari dimensiuni, I-Pace confirmă planurile companiei privind tandemul tehnologiilor inovatoare și al materialelor tradiționale.

“Este generația următoare de vehicule electrice. Un design incitant și progresist – o combinație între calitățile specifice Jaguar, detalii premium, elegante și calitatea fabricației britanice”, descrie directorul departamentului de design de la Jaguar, Ian Callum, pe noul I-Pace.

jaguar-i-pace (20)

Cu o abordare nouă și intuitivă a spațiului interior, I-Pace beneficiază de o cabină în stilul celor de aeronave, cu o ergonomie și o tehnologie concentrate în jurul celui aflat la volan.

Trei linii de echipare sunt trecute în contul britanicului: S, SE și HSE. I-Pace cu linie de echipare SE poate fi achiziționat cu un preț de pornire de 85.680 de euro, iar versiunea de top, HSE, cere 91.630 de euro.

Pentru o perioadă limitată de timp, I-Pace este disponibil în versiune First Edition, cu preț de pornire de 101.745 de euro și vine cu nuanța exterioară Photon Red, jante din aliaj ușor de 20 de inci, faruri Matrix LED. La interior, sunt disponibile culorile Ebony sau Light Oyster, un plafon îmbrăcat în velur și ornamente First Edition Gloss Charcoal Ash. Logo-ul First Edition prezent pe praguri confirmă că este vorba despre un model special.

jaguar-i-pace (9)

SUV-ul electric cu tracțiune integrală garantează un răspuns prompt la comenzile șoferului și nu ezită nici pe suprafețe de rulare grele, sfidând și condițiile meteo neprielnice.

I-Pace-ul cu viteză maximă de 200 km/h beneficiază de prezența a două motoare electrice, care angrenează punțile față și spate, și de a unei baterii litiu-ion de ultimă generație, cu o putere de 90 kWh. SUV-ul cu 400 de cai putere și un cuplu de 696 Nm, aleargă de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde și are o autonomie de 480 km în ciclul WLTP. De 40 de minute are I-Pace nevoie pentru a se încărca de la 0 la 80%.

Adaugati comentariu