Jaguar I-Pace: update tehnic pentru modelul electric britanic

Jaguar a operat un update tehnic pentru modelul electric I-Pace. Acesta se poate încărca acum mai repede la un wallbox casnic și primește un display nou de 12.3 inch la interior.

Jaguar I-Pace, sigurul model full-electric din gama constructorului britanic, primește o serie de îmbunătățiri la doi ani de la lansare.

Pentru confortul interior al celui de la volan, Jaguar și-a dotat modelul electric cu un nou display de 12.3 inch parte dintr-un sistem de infotainment mai nou și mai rapid. Sistemul are o grafică nouă inspirată de sistemele de operare ale telefoanelor inteligente.

Jaguar a updatat și modul în care computerul de bord afișează autonomia și grafica pentru nivelul de încărcare a bateriei. Sistemul infotainment oferă compatibilitate cu Apple CarPlay, iar Android Auto este disponibil doar pe anumite piețe.

Un update tehnic important a fost adus chargerului on-board pentru alimentare de la prize casnice. Dacă cel vechi suporta o încărcare cu maxim 7 kW, noul sistem permite încărcarea cu 11 kW. Având în vedere că I-Pace folosește o baterie de capacitate mare, încărcarea acasă devine acum mai eficientă, modelul având nevoie de 8.6 ore pentru o încărcare completă.

Pentru încărcări rapide, Jaguar I-Pace suportă viteze de încărcare de până la 100 kW.

Jaguar a mai adăugat trei nou culori pentru caroserie: Caldera Red, Portofino Blue și Eiger Grey.

Test drive Jaguar I-Pace

Via Autocar

Adaugati comentariu