Jaguar intră în Cartea Recordurilor cu SUV-ul F-Pace

Jaguar a ales o metodă destul de neconvențională pentru lansarea primului SUV din familie – F-Pace, unde în locul banalelor conferințe de presă, noul F-Pace s-a dat peste cap pe scenă, la propriu, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Ba mai mult, a intrat chiar și în Cartea Recordurilor cu acrobația sa. 

La volanul lui F-Pace îl regăsim pe Terry Grant, cel ce a avut misiunea de a duce cu bine SUV-ul la 360 grade, prin bucla ce reprezenta cifra zero – parte din uriașul 80, decorul de platou simbolizând aniversarea celor 80 de ani de existență ai companiei. Totul a fost rapid, în doar trei secunde șoferul acrobat Terry Grant reușind să treacă SUV-ul prin buclă, cu o viteză estimativă de 85 km/h la urcare, scăzând apoi la 24 km/h în momentul de maximă altitudine.

Deși Grant a trecut printr-un proces îndelungat de antrenamente pentru a se asigura că este pregătit pentru a face față momentului de maximă forță gravitațională pe care avea să îl experimenteze în momentul trecerii prin buclă, acesta recunoscând la final că experiența alături de F-Pace a fost nu doar emoționantă, dar și una din cele mai deosebite momente pe care le-a trăit.

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top