James Bond a renunțat la Aston Martin pentru Sorento. Kia Sorento

Kia Sorento James Bond

Pierce Brosnan este considerat, alături de Roger Moore, cel mai sexy James Bond din istoria ecranizărilor romanelor lui Ian Fleming. Personajul principal din filmele de spionaj a condus numai super mașini ca Aston Martin DB5, BMW Z3, Z8 și Seria 7 și totul a culminat cu Aston Martin Vanquish. Dar, ajuns în pragul vârstei a treia, fostul James Bond s-a ales cu o mașină de familie: Kia Sorento.

Pierce Brosnan este, începând cu 2015, imaginea Kia Sorento. Scenariul celei mai recente reclame, care apare pe micile ecrane cu titlul “Escapada perfectă”, îl aduce pe Bond în biroul unui producător. Fostul agent 007 se aștepta să primească un rol într-un film de acțiune. Dar de această dată, nu va avea parte nici de supercaruri, nici de lunetiști și nici de lansatoare de rachete. Dar apare în film ceva care sigur îi va fi pe plac.

Un Aston Martin DB5 în “Goldeneye”, un BMW Z3 în același episod al seriei, un Z8 în “Tomorrow Never Dies”, un BMW Seria 7 în “The World Is Not Enough”, dar și un Aston Martin Vanquish, sunt mașinile care i-au trecut prin mână actorului consacrat pentru rolul agentului secret.

Citiți AICI totul despre Kia Sorento.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

MotorFest la final – București 2024

Expoziția de motoare a fost organizată de revista MotorXpert, susținută de Groupama și găzduită de București Mall. Bucureștiul, un oraș mereu în mișcare, a fost gazda unei experiențe extraordinare pentru pasionații

Scroll to Top