James Bond se reorientează către Bentley

Bond s-a întors! James Bond. Ca de obicei, alături îi stă o mașină de lux britanică. În noul volum care îl are ca personaj principal pe Bond – Carte Blanche, scris de cunoscutul autor Jeffery Deaver, cunoscutul spion britanic conduce, ca de obicei, o mașină de lux, doar că de această dată nu mai este vorba de un Aston Martin, ci de un Bentley Continental GT.

Carte Blanche va fi publicat în Marea Britanie pe 26 mai, de către Hodder and Stoughton, cu doar câteva zile înaintea aniversării lui Ian Fleming, părintele lui James Bond. Drepturile asupra noii cărți aparțin societății Ian Fleming Publications Ltd..

Parte din acțiunea noului volum se desfășoară în Dubai, locul unde autorul Jeffery Deaver a pozat în compania noului automobil a lui Bond, în fața InterContinental Hotel. Noul Bentley Continental GT se potrivește perfect caracterului efervescent al personajului principal, cu motorul său W12 twin-turbo de 6 litri, 567 CP și 700 Nm cuplu motor maxim. 

Deși te-ai aștepta ca noua mașină a lui Bond să fie vopsită într-o culoare care să n-o scoată în evidență, din moment ce vorbim de mașina unui spion, autorul noii cărți și-a imaginat-o altfel: albă cu un interior roșu intens; destul de greu să treacă neobservată! 

Interiorul care se bucură de prezența materialelor de cea mai bună calitate, ascunde toate secretele caracteristice unui vehicul Bond. Antifonarea perfectă, care nu permite pătrunderea în habitaclu decât a sunetului puternicului propulsor, crează ambientul perfect pentru celebrul și popularul gentleman-spion britanic.

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top