Jazz, BMW şi spectacol la Cărtureşti

BMW a susţinut un proiect special, ca parte a unei serii de colaborări cu Cărtureşti, spaţiu care a găzduit mai multe evenimente dedicate mărcii germane.

Joi 27 mai, două trupe de jazz din America şi invitaţii lor din România – Mircea Tiberian, Luiza Zan, Sasha Bota şi Alex Man au concertat pe scena aplasată în Grădina Verona (Cărtureşti). Evenimentul a deschis turneul „American University – Jazz Big Bands on Tour”, un interesant schimb cultural cu Statele Unite ale Americii care se reeditează după o pauză de 40 de ani. 

BMW a susţinut acest proiect special ca parte a unei serii de colaborări cu Cărtureşti şi Grădina Verona, spaţii care au găzduit mai multe evenimente dedicate mărcii germane anul trecut. Două expoziţii inedite şi-au făcut debutul la Cărtureşti – colecţia privată de machete BMW Art Cars a muzicianului Mani Gutău şi lucrările concursului VisualArt – „Joy is BMW”. 

Tot la Cărtureşti a avut loc şi debutul noului BMW Seria 5 Gran Turismo în România, într-o prezentare dedicată presei. BMW are o tradiţie îndelungată în asocierea cu concerte de jazz și muzică clasică. În România marca germană a fost alături de Festivalul de muzică de cameră SoNoRo, precum şi de o serie de alte concerte care au culminat cu Duke Ellington Jazz Orchestra. 

Tu, ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top