Jeep Compass facelift: informații și fotografii oficiale

Jeep Compass facelift autoexpert.ro

Jeep a lansat oficial versiunea cu facelift a modelului Compass. SUV-ul a primit o parte frontală redesenată și un interior complet upgradat.

Primul model Jeep lansat de noua alianță Stellantis este Compass facelift. Versiunea europeană adoptă un look modificat, inspirat de versiunea lansată în China în toamna anului trecut. În față, modificările se pot observa în zona blocurilor optice, ce au acum o formă nouă, dar și prin relocarea luminilor de ceață.

Jeep Compass facelift

Însă, cele mai importante schimbări au avut loc la interior. Jeep Compass facelift primește cel mai nou sistem infotainment din cadrul grupului. Numit Uconnect 5, acesta vine cu un display tip tabletă de 8.4 inch sau 10.1 inch. Compass mai primește și o planșă de bord digitală cu ecran de 10.25 inch.

Sistemul permite conectarea wireless a telefonului mobil și oferă navigație TomTom și comenzi vocale. Jeep spune că reconfigurarea interiorului a permis mai multe spații de depozitare, având acum cu 4.4 litri mai mult spațiu pentru obiecte la interior.

Noul model vine cu un set complet de sisteme active de siguranță putând detecta nivelul de oboseală al celui de la volan, semnele de circulație și poate frâna automat în cazul unei coliziuni iminente. Oferă inclusiv posibilitatea conducerii semi-autonome de nivel 2.

Gama de motorizări este compusă din propulsorul 1.3 turbo pe benzină în variante de 130 și 150 CP, dar și un diesel de 1.6 litri și 130 CP. Toate sunt oferite cu tracțiune față. Pentru un Compass cu tracțiune integrală trebuie să optăm pentru modelul plug-in hybrid 4xe disponibil în variante de putere de 190 sau 240 CP.

Via Jeep

Adaugati comentariu