Jeep Renegade facelift – Schimbare discretă

Jeep Renegade facelift (2)

Jeep prezintă noul Renegade facelift la Salonul Auto de la Torino, locație aleasă pentru a aduce un omagiu modelului. Este aproape imposibil de găsit diferențele între modelul facelift și cel aflat deja pe piață.

Jeep Renegade facelift vine cu o serie de modificări subtile, deloc ușor de identificat. În cele două fotografii publicate de companie, avem de-a face cu o versiune cu linie de echipare Limited. Farurile au acum o semnătură luminoasă nouă, iar SUV-ul din segmentul B primește și o bară redesenată.

În partea posterioară, care își păstrează forma robustă, pătrățoasă, se observă acum o imagine nouă a stopurilor, cu partea centrală albă, iar X-ul al cărui centru este a devenit acum roșu, în loc de alb. Sunt singurele modificări relevate pentru moment.

Jeep Renegade facelift (1)

Jeep preferă să păstreze încă misterul în privința interiorului lui Renegade facelift, așa că vom avea de așteptat până la mijlocul lunii iunie pentru a-l vedea. Mizăm însă pe funcții de asistență și siguranță care să alinieze mașina la noile tendințe.

Gama de motorizare vine cu noutăți interesante. Includem aici unitatea de 1.0 litru și 120 de cai putere, dar și motorul de 1.3 litri cu patru cilindri, disponibil în două versiuni de putere, cu 150, respectiv 180 de cai putere.

Adaugati comentariu