Jeep Renegade facelift va fi prezentat în curând. Compania renunță la motoarele diesel până în 2022

Jeep Renegade facelift stop

Jeep Renegade facelift va fi prezentat miercuri, la Salonul Auto de la Torino. Cel mai mic model din gama constructorului va primi o serie de noutăți în ceea ce privește design-ul, dar și tehnologia.

Jeep Renegade facelift va primi o grilă redesenată, o bară nouă, farurile de ceață vor fi mutate, bara din spate va arăta și ea altfel, la fel ca și stopurile. Sunt șanse mari ca în gamă să apară, odată cu modelul facelift, și o serie de culori noi.

Nu vor fi schimbări majore la interior, dar Jeep va oferi linii noi de echipare și câteva spații de depozitare în plus, precum și un nou schimbător Selec-Terrain.

Și gama de motorizare se extinde, Jeep menționând noi motoare pe benzină cu trei și patru cilindri. O unitate de 1.0 litru u 118 CP, una de 1.3 litri în două versiuni de putere, 148, respectiv 177 CP se vor regăsi în gamă. Miercuri, constructorul va prezenta o serie de imagini cu noua mașină și va oferi mai multe informații referitoare la specificațiile tehnice valabile pentru piața europeană.

Jeep plănuiește un portofoliu amplu, în trei segmente noi pentru brand și promite să lanseze două modele noi în fiecare an până în 2022. Anunțul a fost făcut de CEO-ul companiei, Mike Manley. Lista include și 10 modele plug-in hybrid și patru modele electrice prezentate toate în următorii cinci ani. Fiecare model existent deja în gamă va avea, până în 2021, și o versiune electrificată.

Jeep planuri

Un pick-up bazat pe Wrangler va vedea lumina zilei în 2019. Manley a confirmat și planurile care vizează un SUV de clasă mică, poziționat sub Renegade, dar și revigorarea modelelor Wagoneer/Grand Wagonner. Un SUV cu trei rânduri de scaune, care va intra în același segment ca și Grand Cherokee.

Jeep nu va mai comercializa mașini cu propulsie diesel în Europa, Orientul Mijlociu și Africa, acesta fiind primul pas al companiei spre renunțarea completă la acest tip de propulsie până în 2022. Acestea vor fi înlocuite de opt versiuni plug-in hybrid și cinci mild-hybrid. Până în 2021, Jeep va implementa în mașinile sale și funcții de rulare autonomă nivelul 3.

 

Adaugati comentariu