Jeep Wrangler – combinație unică între aventură, forță și autenticitate

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler – combinație unică între aventură, forță și autenticitate. Cu punțile rigide, ușile amovibile și parbrizul rabatabil, Wrangler ne aduce aminte de ilustrul Wyllis. A rămas unul dintre ultimile off-roadere pure, iar dieselul se potrivește perfect caracterului său.

Este unul din cele mai longevive modele din istorie. Anul acesta, Jeep nu aniversează doar 75 de ani de existență ci și 0 de la lansarea lui Wrangler. Prima generație a fost prezentată la Salonul de la Geneva în martie 1986, în 1997 a urmat a doua, iar în 2006 cea de-a treia, care a fost modernizată în 2011.

Interiorul a fost complet renovat și oferă o ergonomie superioară și materiale mai bune. Volanul multifuncțional este complet nou. Vizibilitatea a fost îmbunătățită datorită geamurilor spate mai mari. De asemenea, au apărut patru noi culori, în timp ce la versiunile Sahara, hardtop-ul este vopsit în culorile caroseriei.

Este disponibil în trei versiuni – Sport, Sahara și Rubicon – pentru ambele tipuri de caroserie – Wrangler uși și Wrangler Unlimited 5 uși. Acestea sunt combinate cu o singură motorizare turbodiesel cu 4 cilindri, de 2,8 litri, nou introdusă în 2011. Noul motor dezvoltă 200 CP la numai .600 rpm, fiind cu 1% mai puternic decât vechea versiune, iar cuplul maxim atinge 410 Nm la versiunea cu transmisie manuală cu 6 trepte și 460 Nm la cea cu transmisie automată cu 5 trepte, care este de asemenea nouă la Wrangler.

Jeep Wrangler

Tot în premieră la Wrangler, motorul turbodiesel dispune de sistem start&stop la versiunea cu transmisie manuală. Interiorul oferă o ambianță plăcută și o poziție de condus confortabilă, superioară off-roaderelor concurente chiar mai scumpe decât Wrangler.

Jeep Wrangler – combinație unică între aventură, forță și autenticitate

Cu șasiu separat, punți rigide față ana 0 la Sport și Sahara și ana 44 la Rubicon și spate ana 44, uși și hardtop sau softtop amovibile și parbriz rabatabil, Wrangler și Wrangler Unlimited oferă o combinație unică între aventură, forță și autenticitate.

Oferind spațiu pentru cinci adulți, Wrangler Unlimited este singurul model decapotabil cu patru uși de pe piață. Wrangler și Wrangler Unlimited pot fi echipate cu două sisteme de tracțiune integrală nepermanente Command-Trac NV241 pentru Sport și Sahara și Off-Road Rock-Trac NV241 pentru Rubicon. Ultimul include diferențiale blocabile pe ambele punți, bară stabilizatoare față decuplabilă electric, reductor cu raport de reducere mai mare de 4,01 și pneuri F Goodrich de 17 inch.

Jeep Wrangler

Adaugati comentariu