Jeremy Clarkson se ia de o fată de 16 ani. Fiica lui îl pune la zid

jeremy-clarkson-1 (3)

Jeremy Clarkson și-a ales o puștoaică drept adversar. “Ești o răsfățată și ai face mai bine să-ți ții gura”, a luat-o la rost pe tânăra Greta Thunberg fostul realizat al emisiunii Top Gear.

Greta Thunberg este o activistă de mediu, care a susținut un discurs la tribuna Națiunilor Unite. “Este o criză adolescentină”, a catalogat Clarkson, în vârstă de 59 de ani, prezentarea tinerei suedeze. “How dare you?” (“Cum îndrăznești?”) a fost întrebarea repetată de Greta pe parcursul discursului. “Cum îndrăznim noi? Nu! Cum îndrăznești tu să navighezi pe un yacht din fibră de carbon, pe care nu tu l-ai construit, care a costat 15 milioane de lire sterline, bani pe care nu tu i-ai câștigat, un yach care are și un motor de rezervă pe motorină pe care nici nu l-ai pomenit?”, a atacat-o Clarkson în editorialul său pentru The Sun, după ce puștoaica a spus că a călătorit cu emisii zero către Statele Unite.

Greta le reproșează adulților efectele încălzirii globale, dar Jeremy Clarkson o sancționează: “Ia o pauză să te gândești cât de bine dormi tu noaptea știind că adulții construiesc și folosesc avioane de vânătoare construite în Suedia. Ca să te țină pe tine în siguranță. Noi suntem cei care ți-am dat telefoane mobile, și laptop, și internet. Noi suntem cei care am creat rețelele de socializare pe care le folosești zi de zi și noi suntem cei care conducem băncile care plătesc pentru toate acestea. Deci cum îndrăznești tu să ne cerți, răsfățată obraznică ce ești?”

Ce se întâmplă când un fost pilot urcă la volanul unui tractor?

Clarkson îi urechează și pe părinții Gretei: “Atunci când le-ai spus părinților tăi să nu mai folosească avioanele și să renunțe la carne, nu s-au comportat ca niște părinți normali ignorându-te […] Ce ar fi trebuit ei să facă ar fi fost să-ți […] CITEȘTE CONTINUAREA PE MISSAUTO.RO >>>

Comentăm?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Explorați mai mult

Scroll to Top