Jerry Seinfeld vinde o bestie verde – Lotus Exige S

Jerry Seinfled (1)

Jerry Seinfeld colecționează modele Porsche și se pare că a uitat că are în garaj și alte brand-uri. Și-a adus acum aminte și vrea să scape de intruși. Primul pe listă este un Lotus Exige S din 2009, vopsit în verde Kawasaki.

Mașina va fi scoasă la licitație în weekend-ul viitor, în Midland, Texas. Acest Lotus Exige S 260 este propulsat de o unitate supraalimentată de proveniență Toyota de 1.8 litri, cu patru cilindri, care produce aproximativ 260 CP (257), de aici și numele modelului cu tracțiune spate și cutie automată cu 6 trepte. Este același motor care se regăseșe și pe Toyota Celica GT-S. Ca orice versiune S, și acest Exige a primit fibră de carbon și o baterie ușoară, astfel că bolidul cântărește doar aproximativ 900 de kilograme.

Jerry Seinfeld

Mai multe fotografii cu mașina lui Jerry Seinfeld, dar și ce mașini a mai vândut actorul în ultima perioadă, aflați AICI.

Vopseaua a costat 5000 de euro în plus peste prețul mașinii și este singurul Exige din lume care poartă această culoare fosforescentă. Un eleron de mari dimensiuni, jantele din aliaj cu 12 spițe, prizele laterale de aer sunt semne că acest Lotus este o bestie.

Compania care organizează licitația, Dan Kruse Classics, nu a anunțat încă un preț de pornire pentru Lotus-ul lui Jerry Seinfeld, dar în 2009, acest model pornea de la 75.000 de dolari. În momentul lansării, în 2006, Lotus Exige S era cea mai rapidă mașină certificată pentru drumurile publice construită vreodată de Lotus, ajungând de la 0 la 100 km/h în 4,1 secunde.

Adaugati comentariu